MiraiiNikki 541 Napisano 14 Maja (edytowane) Witam wszystkich, *Namiot: 60x60x160 *Oświetlenie: 2x Ledam 60W *Ziemia: BAC ziemia organiczna Lava Soil Growmix 40L + Final Solution + pierwiastki skał wulkanicznych *Nawozy: Komplet od biobizza + banan i herbatka od biotabsa *Trening: Toping i LST *Doniczki ok. 10L Zapraszam na szybką FotoRelację z udziałem automatów od FastBuds 420. Na wybieg wyszły następujące modelki: Guava Auto: Frostbanger Auto: Gorilla Cookies Auto: Gorilla Zkittlez Auto: Edytowane 14 Maja przez MiraiiNikki 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 14 Maja Widzę że sativy wjechały na warsztat 🔥. Powodzenia 🤞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja @MiraiiNikki wlasnie scialem boxa z FastBudami. Gorilla Cookies cala pięknie fioletowa była, wszystkie mialy topy jak maczugi. Będziesz Pan zadowolony 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 14 Maja (edytowane) @WymiataczMega A tak pół na pół bym powiedział 😄 Dziękuję bardzo 😉 @Cholender Słyszałem właśnie, że jest bardzo wydajna i na to liczę! 😄 Ogólnie ciekaw jestem jak będzie się uprawiać na tej ziemi co mam. Przeszukałem całą sieć w poszukiwaniu składu ale nie znalazłem, a na opakowaniu też nic nie jest napisane. Jedyne info: "Ziemia została wzbogacona o pierwiastki skał wulkanicznych, której zadaniem jest spulchnienie i poprawa retencji wody oraz wzbogacenie jej o wiele składników odżywczych Dodatkowo ziemia zawiera w sobie odżywkę Final Solution i w połączeniu z lava rock sprawia, że rośliny mają zapewniony mocny i szybki start. Więcej o dodatku BAC Final Solution: BAC Final Solution - zapewnia szybką fermentację odpadów wokół korzeni / naczyń włosowatych . Poprzez te enzymy wiązane są produkty przemiany materii , takie jak chlor i sód , obecne w wodzie wodociągowej. Ziemia jest dzięki temu wzbogacona i umożliwia rozmnażanie się pożytecznych mikroorganizmów i grzybów, ułatwiając ukorzenianie się roślin i gwałtowny wzrost." Wychodzi na to, że dzięki temu jeszcze mniej będę musiał się przejmować PH wody z kranu bo i tak już lecę na organice, ale za to chyba będę musiał zacząć je wcześniej karmić, nie tak jak np. w przypadku light lub all mixa. No cóż, będę obserwował. Edytowane 14 Maja przez MiraiiNikki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 14 Maja @MiraiiNikki lecisz :) Powodzenia i tłustych topów. Jestem ciekaw tych autosow od Fast Buds. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 257 Napisano 14 Maja Zasiadam do obserwacji, fajny wybór ale małe doniczki już po kilku grow wiem ze bardziej pasuje im 18-25l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 14 Maja @MiraiiNikki niby ma na dwa tygodnie składników odżywczych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 24 Maja (edytowane) Cześć Wam! 🙋♂️ Dzień 10. Niestety Frostbanger wyszedł z ziemi i 3 dni później się po prostu położył i umarł 😞. W jego miejsce wleciała Lemon Cherry Cookies, którą hoduję po raz drugi. Poprzednim razem dała mi 64g suchego, zobaczymy jak będzie teraz. @Tester zmieniłbyś mi w nazwie tematu Frostbengera na Lemon Cherry Cookies? W boxie narazie samo światło + mokry ręcznik. Poza boxem mam wentylator pionowy z grzałką, skierowany na okno wentylacyjne, ustawiony na 21 stopni jak wyczuje, że temperatura spadnie o 2 stopnie, to załącza grzałę. Fajna sprawa bo mi utrzymuje stałą temperaturę w pomieszczeniu, w którym panuje oryginalnie ok 16 stopni. Klimat: Temperatura: 21-24 stopnie Wilgotność: 50-70% Światło: Aktualnie odpalony jeden Ledam 60W, ok. 30-35 cm nad roślinami. PPFD metter pokazuje od 300 do 400 ppfd, za parę dni będę chciał utrzymywać docelowo 500 ppfd. Jedzenie: Sama woda 0.5L 6.8 ph o temperaturze ok. 22 stopni. Jak wlecą nawozy od biobizza, to myślicie, że mi obniżą PH delikatnie? Kupie chyba ph - w razie wu. Edytowane 24 Maja przez MiraiiNikki 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 24 Maja 30 minut temu, MiraiiNikki napisał: zmieniłbyś mi w nazwie tematu Frostbengera na Lemon Cherry Cookies nie, bo w błąd by wprowadzało, niech czytają 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 28 Maja Uszanowanko! Dzień 14 Wczoraj rano 13 dnia, Guava i Gorilla zkittlez straciły głowy, a Gorilla cookies została zglebowana i pozbawiona jednego wiatraka. Jak na moje oko, dziewczyny spisały się bardzo dobrze i po wizycie u chirurga aż tak bardzo się nie zestresowały i ładnie odbijają. Do tej pory cały czas sama woda. Zastanawiam się, czy nie podać tym trzem pannom jutro z rana już 1/4 lub 1/2 zalecanej dawki jedzonka. Ogólnie wyjeżdżam jutro z rana i wracam w niedzielę po południu. To chyba będzie dobry pomysł na w razie wu, co o tym myślicie? Czy może dać ostatni raz samą wodę i ciutkę CalMagu? i po powrocie zacząć je normalnie karmić? 🤔🤔 Gorilla Zkittlez Guava Gorilla cookies i w tle najmłodsza Lemon Cherry cookies 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 4 Czerwca Siema Dzień 21 Coś tam z nimi kombinuje i trenuje, ale nie wyszło mi to tak jak bym chciał przez ten wyjazd co miałem :<. Przed dzisiejszym treningiem: Po LST: 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 4 Czerwca @MiraiiNikki dobrze rozjebane :) czego się czepiasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 11 Czerwca (edytowane) Siema! Dzien 28. Zostawiam je już w spokoju jeżeli chodzi o trening. Za jakiś czas defoliacja i delikatne naciąganie. 25 stopni Świecone mają 24/7 55-70% wilgotności Swiatlo 600ppfd. 2 razy dostały po 70% dawki jedzonka zgodnie z tabelą. Gorilla Zkittlez to ta największa i już pokazała pierwsze włosy ^^ Lemon cherry przycinam tylko liście wiatrakowe cały czas znad stożków. Zdjęcia robione chwilę przed podlaniem. Edytowane 11 Czerwca przez MiraiiNikki 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 17 Czerwca Siema, dzień 34. Dziewczyny ogólnie są posłuszne i nie robią psikusów. Może podjadły troszkę za dużo azotu jak nie patrzyłem, ale tak w granicach xd przy następnej kolacji 3 panny dostaną tylko top maxa, bio blooma i alg a mica. Piją po 1.5L na 3 dni średnio. Temperatura cały czas utrzymana 22-24 Wilgotność im skoczyła za to do 75-80% Więc w ruch pójdzie osuszacz na patencie xd 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 17 Czerwca Ciemne jak jesień w średniowieczu 😄. Ładne okazy 👌 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 18 Czerwca O, a w taki sposób zbijam sobie wilgotność na 50% ^^ co prawda podnosi temperaturę o 2 stopnie do 25-26 stopni ale to nie szkodzi przecież :3 Wtlaczajacy wentylator nie daje za wiele bo poza boxem bez osuszacza jest 19 stopni i 70% Osuszacz jest za duży i za mocny żeby go wcisnąć do boxa zdecydowanie, więc wór na śmieci na osuszacz i z wora rura od odkurzacza do boxa. Skropliny odprowadzane do wiadra wężykiem. Osuszacz wyłączą się przy 50% i załącza przy 60% 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 24 Czerwca (edytowane) Siema, dzień 41 🙂 Powoli do celu ^^ 25 stopni 50-60% wilgotnosci dostają po 2L 6.6 ph juz z nawozami. Guava, jakiś taki karzełek z niej jako jedyna Lemon cherry cookies Gorillaz cookies, jak troszkę przysuszylem niechcący Gorillaz zkittlez Edytowane 24 Czerwca przez MiraiiNikki 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 541 Napisano 4 Lipca (edytowane) Siemka, Dzień 51 Edytowane 4 Lipca przez MiraiiNikki 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 871 Napisano 4 Lipca @MiraiiNikki dobry box nie jest zły 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 622 Napisano 4 Lipca @MiraiiNikki syto wyglądają te krzaki po lewej, dobre geny 😁 Jakie to odmiany są? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach