Fijałek 7 Napisano 22 Lutego 2020 Tak wygladają na dzień dzisiejszy. Bede robić LST 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 13 Marca 2020 Witam. Roślinki pokazują juz ciekawe włoski. Czy to znak by uzyc nawozow na kwitnienie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Tak zaczyna kwitnąć więc zmień nawozy z wegetacji na FLO Ja osobiście lecę na samej herbacie z bananów żadnych chemii nie stosuje dopiero na oudoor mam zamiar organiczne stosować... A moja panienka leci jak na razie bez żadnych objawów koronawirusa haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Marca 2020 @Fijałek możesz od połowy dawki zacząć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 19 Marca 2020 Od 3-4 dni liście wiatrakowe mi opadają i gniją.. Kolory jakie maja wyglada na brak wapnia i może potasu. Problem sie zaczął od dawania nowych nawozów floores i boost oraz cannazym wysztko z Canna. Było pół dawki. Teraz je czesto podlewam samą wodaą, żeby wypłukać nawozy. Można w jakiś szybki sposób dodać te wapno np.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Marca 2020 @Fijałek a te liście nie ze starości usychały ? bo reszta raczej ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 19 Marca 2020 4 hours ago, Tester said: @Fijałek a te liście nie ze starości usychały ? bo reszta raczej ok Też mi to tak wygląda. Liście pewnie z samego dołu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Marca 2020 Ja też się takich pozbyłem ale teraz wiem, że nie potrzebnie. Lepiej zaczekać aż roślina hmm wyssie wszystko z tych liści i jak same całkiem padną to w tedy je usunąć. No chyba że jestem w błędzie to mnie poprawcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Marca 2020 @mirecki zgadza się niech roślina sama się ich pozbywa pomału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 20 Marca 2020 Tez mam jeden listek chyba taki i zaczynam się martwić czy nie ma doboru jakiegoś reszta liści zdrowych i jest w fazie Kwit ienia ale dokupikem resztę nawozow cała gromadke grow ? jestem ciekaw dalszej akcji w ponkach ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 21 Marca 2020 12 godzin temu, Legalize@LLBanditos napisał: Tez mam jeden listek chyba taki i zaczynam się martwić czy nie ma doboru jakiegoś reszta liści zdrowych i jest w fazie Kwit ienia ale dokupikem resztę nawozow cała gromadke grow ? jestem ciekaw dalszej akcji w ponkach ? A pierdoli*ie u mnie też jeden zdycha ale to dolny stary pierwszy z pierwszych więc nie dzwonie do Dominika @doominik ? pozdro growerzy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 21 Marca 2020 Jedna z roslin która nie ma kwiatow ciagle opada i wstaje. Ten wentylator co mam, na początku dmuchał mocno, a teraz nawet nie czuć żeby wciągał. Myślę, że się dusi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 21 Marca 2020 @Fijałek ja na wentylator w środku założyłem zwykłą spiro i dałem najniżej jak się da, spróbuj. Drogie nie jest a może akuratnie pomoże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć. Kwiaty trochę już podrosły, ale dawałem pół dawki. Chciałbym jeszcze zdążyć dać 1-2x pełną dawkę, ale mogę nie zdążyć, bo kwiaty maja biały pyłek. Jak myślicie ile jeszcze mi zostało czasu do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja bym podlal jeszcze raz 100% dawki i potem przeplukal krzaki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Fijałek ze 3 tyg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Kwietnia 2020 Teraz to by sie tam jakies PK przydalo, nie wiem czy masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 1 Kwietnia 2020 @CheMsKuN co to jest PK ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) @Dgl Pk to mineralny nawoz dla roslic w zaawansowanej fazie kwitnienia. Utwardza topy i zwieksza ich mase. Ja osobiscie stosuje PK13/14 od Plagron, ale rownie dobrze mozna uzyc Ripen. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 1 Kwietnia 2020 https://www.grow-shop24.de/advanced-nutrients-big-bud-liquid to jest tez to samo ? w sensie podobne zadanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach