Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano 4 Lutego Czy ktoś juz uzywal? box 60x60x160 - wystarczy pod tego boxa ? Cos wiecej na temat tego Leda >? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,934 Napisano 4 Lutego @Pomidorowy_Ogrodnik Mam relacje na tym sprzęcie tylko box mam 20cm wyższy. Dobra lampa 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano 4 Lutego (edytowane) @WymiataczMega czyliz smiało mogę zamawiac pod tego boxa ? ile dziewczynek wpakuje ? 4-5 max ? i czy na weg i flo jest dobra bo to tez istotne. Edytowane 4 Lutego przez Pomidorowy_Ogrodnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 4 Lutego (edytowane) @Pomidorowy_Ogrodnik ja od teraz prowadze fotorelacje na 60x60x180 i hydro 1000 powiem że się mieszczą donice 4x12l,akurat narazie mam trzy Edytowane 4 Lutego przez Pyzatymariu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano 4 Lutego @Pyzatymariu ale widze ze jeszcze jedna bys tam wcisnal 😄 zmieniasz lampe na flo ? czy na cale spectrum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,874 Napisano 4 Lutego @Pomidorowy_Ogrodnik uzywalem w 70x70 I 60x60, polecam bardzo popularna lampa. Do 60x60 to 4 szt w 11l lub 9l donice 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano 4 Lutego @Cholender No i bajeczka. Czyli lampa i box z glowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 4 Lutego 18 minut temu, Pomidorowy_Ogrodnik napisał: zmieniasz lampe na flo ? czy na cale spectrum ? nie rozumiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano 4 Lutego @Pyzatymariu no bo z tego co wyczytalem to ta lampa dobra jest na weg, a nie na weg i flo. Wiec pytam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 4 Lutego @Pomidorowy_Ogrodnik ja dopiero zaczynam historie, ale mam nadzieje ze ta mi starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano Poniedziałek o 15:16 Siema wszystkim, przeglądam fora growshopy wszystko co się da by zdobyć jak największą wiedze.. co powiedzie na gotowy zestaw z strony marsa ? kompatybilne z grow boxem? https://www.mars-hydro-led.pl/komplety/kompletny-zestaw-mars-hydro-fc-e-1500 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 280 Napisano Poniedziałek o 15:32 W dniu 04/02/2025 o 20:25, Pomidorowy_Ogrodnik napisał: @Pyzatymariu no bo z tego co wyczytalem to ta lampa dobra jest na weg, a nie na weg i flo. Wiec pytam Źle wyczytałeś to jest full spectrum na całą uprawę, ale możesz ją używać tylko na wegu nikt nie stoi i nie nakazuje 🙂 Nie otwiera mi się ten link, ale w Mars Hydro dostajesz to za co zapłaciłeś, moim zdaniem bardzo dobra relacja jakość cena, ale nie jest to sprzęt premium. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano Poniedziałek o 15:40 @Bubble https://www.mars-hydro-led.pl/komplety/kompletny-zestaw-mars-hydro-fc-e-1500 teraz zobacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 280 Napisano Poniedziałek o 15:44 Nope... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,874 Napisano Poniedziałek o 16:00 @Pomidorowy_Ogrodnik jeżeli ta strona jest legitna to zestaw spoko, nada sie. Tutaj masz bezpośrednio od producenta https://marshydro.eu/products/mars-hydro-fc-e1500-80x80x160cm-grow-tent-kits-with-speed-controller/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano Poniedziałek o 16:08 @Cholender Wiesz co.. tak mi się wydaje ze to legit strona, tylko reprezentują w PL ale zamówię od producenta od razu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,874 Napisano Poniedziałek o 16:27 @Pomidorowy_Ogrodnik to masz kod zniżkowy MHEU5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 286 Napisano Poniedziałek o 16:47 Miałem automaciki na marsie ts 1000 i teraz mam sezony ja te lampę jak na razie z całego serca polecam bo jeszcze na święta za 550zł w Polsce szło je kupić a od producenta to chyba nawet poniżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomidorowy_Ogrodnik 1 Napisano Poniedziałek o 16:50 @Cholender dzieki prawie 20 euro taniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach