Bimbrownik 702 Napisano 20 Kwietnia 2020 @Tester Na dwoje babka wróżyła. Z jednej strony droga do żwirowni, z drugiej szkoła psów, jest też niedaleko ambona i paśniki. Przez to nie chciałem hałasować kilofem i mam małe dziury wykopane. Ale jak ktoś znajdzie moje krzaki w tym buszu akacjowo-kolczasym to zostawię nr tel i pogratuluje ? będzie tego lekko 5ha. To spalony las sprzed kilku laty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Maja 2020 Prawie pół godziny chodziłem koło spota i nie mogłem go znaleźć. Przecież jak całe to zielsko się opuści to tam nie trafię. Ale zaskoczenie bo do dołków weszło ponad 20l, a myślałem, że 15 to będzie max. Trochę się nachodze ale w sumie fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Maja 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Maja 2020 @yhym123@o2.pl to las więc nie bardzo chyba że tam nikt nie łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Maja 2020 Miejscówka bez ludzi, ledwo się da wejść na spota. Lepszej już nie ma, obszedłem całą okolicę, a tu słoneczko kozackie jest, chociaż musiałem wyciąć kilka drzew @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Maja 2020 @yhym123@o2.pl tam jest gęsto? bo mogą przerzedzać las, chociaż oni jak znajdą rośliny to przeważnie je ścinają, kradną albo zostawiają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Maja 2020 @Tester o tej porze roku chyba już nie robią. Na pewno nie ma ścinki więc chyba krzaków też nie będą kosić jeśli nie ma szkółki Ale różnie może być. Kto nie ryzykuje nie pije szampana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Maja 2020 Brak jakiejkolwiek szkółki, czy innych takich podobnych rzeczy. Gęsto i to bardzo, ledwo da się przejść, ostatnio nabawiłem się czterech kleszczy przez nieuwagę, teraz już jestem bardziej ostrożny. Jedyne co mnie martwi to: - jakieś 50m od tego mini lasku jest odgrodzona taka łąka - opuszczona budka strażnicza (ale nic nie widać z niej, bo jest po drugiej stronie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Maja 2020 @yhym123@o2.pl to czaj czy tam nikt nie łazi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Maja 2020 Jak oceniacie? Druga dziura będzie ok 5m dalej Obie mają po ok 16-18l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Maja 2020 @mirecki no ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 12 Maja 2020 Ja bym się rył tym że jednak ktoś może przypadkiem skitrac ponieważ jak dla mnie za blisko brzegu nie znam rejonów jak ty ale ja bym nie ryzykowal..,,, to tylko moje zdanie,,, życzę udanych plonów z fartem oczywiście 5!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Git? I ten dołek jest git wykopany? Edytowane 7 Lipca 2020 przez Karthez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Lipca 2020 jak światło dochodzi to git miejscówa, tak żeby trudno było dojść tam jeszcze co nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Lipca 2020 @Karthez no starczył by tylko co masz zamiar sadzić jak zostało jeszcze z 3 miesiące pogody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) 37 minut temu, fxxx1337 napisał: jak światło dochodzi to git miejscówa, tak żeby trudno było dojść tam jeszcze co nie no taka lipa bo z 3/4h będzie światła ale chyba te pokrzywy obetnę czy zegnę żeby więcej światła było@fxxx1337 36 minut temu, Tester napisał: @Karthez no starczył by tylko co masz zamiar sadzić jak zostało jeszcze z 3 miesiące pogody @Tester Auto mazar x2 mam już wykiełkowane nasionka i dzisiaj o 19 wsadziłem je do kubeczka tak jak pisałeś ? Edytowane 7 Lipca 2020 przez Karthez 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Lipca 2020 40 minut temu, Karthez napisał: no taka lipa bo z 3/4h będzie światła ale chyba te pokrzywy obetnę czy zegnę żeby więcej światła było? musi być dużo więcej światła, zwłaszcza że robisz spóźniony out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, fxxx1337 napisał: musi być dużo więcej światła, zwłaszcza że robisz spóźniony out @fxxx1337 to jak polecasz żebym obciął te pokrzywy? czy lepiej je zagiąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Lipca 2020 @Karthez wykarczuj to moment roboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karthez 1 Napisano 7 Lipca 2020 4 minuty temu, Tester napisał: @Karthez wykarczuj to moment roboty @Tester jak bardzo? do połowy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach