polecam 420 170 Napisano 14 Stycznia trafił mi się mutant kosmita jeden ale trzymam go ponieważ łodyga bez treningu się rozeszła ale trzyma się żeńskiej strony 🤣 wstawię tutaj i będę dodawać co się z nią dzieje 🤣 dodam że nie kwitnie , reszta zaczęła kwitnąć po obcięciu liści i wyjechaniu nie potrzebnym popcornie. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano 18 Stycznia obecnie Runtz nie kwitnie a reszta Runtz kwitnie i mają się dobrze tylko ten jeden taki fikuśny ale trzymam i obserwuje jutro może wstawię fotę chociaż tylko minimalnie podrósł wstawię innego Runtz jaki mają etap a porównanie mutanta myślę że mi jajkami się z zwali 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 06:41 @polecam 420 Cyknij zdjęcię z profilu, chciałbym to zobaczyć z ciekawości 😉 Normalnie rozdwojenia jaźni dostała 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 13:01 tu wstawię i zapytam ile na wasze oko jej trzeba wiem że to początek dobry flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Sobota o 13:39 @polecam 420 teraz nabiera masy💪 trzy tygodnie to na pewno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 14:57 wiem wiem że nabiera tempa 😁smak mnie nabiera i nie mogę się doczekać haha 😁 tu wstawiam mutanta ale idzie wysoko i krzyczy się coś tam zaczyna pokazywać flo ale ciężko 😁 później wstawię całego krzaka szczyt mutanta i od góry fota 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 16:37 @polecam 420 @WymiataczMega ja powiedziałbym, że 6 tygodni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Sobota o 16:47 @Lasir może być. Czyli trzy na pewno 😉 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 17:45 tu cały mutant mam nadzieję że nie powtarzam zdjęć wstawiać hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Sobota o 18:09 @WymiataczMega ty to u każdego 3 tygodnie dajesz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Sobota o 18:12 @Bubble 😄 podkreślam że to tylko szacunki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Sobota o 18:20 @WymiataczMega Chcesz mi powiedzieć, że wymyśliłeś, że jak mniej więcej kwitną sześć siedem to będziesz połowę mówił to nie przestrzelisz? 🤣 🤣 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Sobota o 19:02 @Bubble wiesz co bardziej z doświadczenia korzystam. Nie potrzebuję nic wymyślać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Sobota o 19:07 @WymiataczMega Nie oceniam pytam i żartuje :P, ja się nie podejmuję nie znając odmiany gdzie niektóre potrafią po 10 tygodni kwitnąć oceniać na podstawie zdjęć ocenić ile zostało do końca, czasem u siebie mam problem. 😇 Ale podziwiam za doświadczenie 😘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 19:14 trawa w trawie co o tym myśleć ? 🤣 nie tylko w jednej donicy dodam że lecę natural biobizz . dodałem skurki od banana do baniaka skórkę z jabłka z dodatkiem miodem z moich pszczół fusy z kawy no i herbaty miętowej i zwykłej a woda z akwarium od rybek , ktoś się wypowie na ten temat ? lubię eksperymentować i niby nic się nie dzieje z czasem trzeba dodam więcej dawki i się wspomóc czymś co brakuje pierwiastków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Sobota o 19:17 Coś mogło być w ziemi, mogłeś coś wrzucić przypadkiem jak dajesz takie rzeczy, woda z akwarium kozak nie dość, że stabilna to jeszcze ma biologię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Niedziela o 10:05 wchodzi szron powoli oko cieszy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Poniedziałek o 17:26 tutaj Runtz Ggs- coś tam kwitnie ale tamten murano mutanto ufo krzyczy się , nie wiem jak tu filmik mogę wstawić całego krzaka bo na zdjęciach ciężko go sfotografować 😁 ktoś pod powie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Poniedziałek o 20:11 pierwszy Runtz Ggs- kwitnie fajnie druga roślinka to lemon zkittlez trzecie zdjęcie także Runtz od Ggs wstawię tu po podlanie 2 h a liście stercza jak murzyn do solarium 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano Poniedziałek o 22:14 @polecam 420 no kwitną zaawansowanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach