Growerseed 509 Napisano Sobota o 10:33 @wolf32 chyba się tworzy grzybnia byleby bez chujni 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano Poniedziałek o 18:44 I jak te grzyby ?, primordium się już wytworzyło, jakoś teraz powinny zacząć tworzyć się piny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Wtorek o 09:03 W dniu 25/01/2025 o 10:52, JarzynaSWDN napisał: Zakryj, i czekaj dalej, jest 🎸 Pojawiły się piny tak jak mówiłeś 🙂 jest dobrze 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 20 godzin temu @JarzynaSWDN W dniu 27/01/2025 o 19:44, JarzynaSWDN napisał: I jak te grzyby ?, primordium się już wytworzyło, jakoś teraz powinny zacząć tworzyć się piny Rosną teraz bardzo szybko 🙂 wiesz może jak mikrodawkować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano 20 godzin temu https://www.zamnesia.com/content/615-microdosing-information @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, JarzynaSWDN napisał: https://www.zamnesia.com/content/615-microdosing-information Licze że ten grzyb mnie uzdrowi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 509 Napisano 10 godzin temu (edytowane) @wolf32 czytałem że warto.laczyc z innymi grzybami np soplówka jeżowata. Ja niedługo też się skusze na grzyby Edytowane 10 godzin temu przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Growerseed napisał: @wolf32 czytałem że warto.laczyc z innymi grzybami np soplówka jeżowata. Ja niedługo też się skusze na grzyby Też mam ale to juz w formie tabletek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 3 godziny temu (edytowane) Kiedy można zrywac ? 🙂 ( i jak przygotować boxa na 2 , 3 zbiory ? ) Edytowane 2 godziny temu przez wolf32 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano 2 godziny temu A jakby tak w occie zrobił? ładne są ciekawe jak w smaku? 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach