Filozof 38 Napisano 26 Marca 2020 wydaje się ok ale chyba azotu trochę dużo tam jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 26 Marca 2020 @Filozof ciągle słyszę o tym azocie ? aż mi to porylo beret. Chuj już w tego pomidora zebrać coś zbiore więc nie zamierzam się załamywać tym bardziej że teraz jest ta epidemia i nawet z domu wyjść nie można nigdzie. A pale zazwyczaj na imprezach. Mam jeszcze 2 nasiona i posadze druga ale nie bede używać wcale nawozu dopóki nie wyjdą niedobory. Pozdro No ale faktycznie patrząc na te zdjęcie to połowa liści mocno zielona a połowa nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 27 Marca 2020 8 godzin temu, Scatman napisał: Chuj już w tego pomidora zebrać coś zbiore @Scatman jest dobrze, na pewno zbierzesz dobre klepiące topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Marca 2020 Ale niska to tak jak moja tylko moja to około 7 dzień kwitnienia. Tez wygląda podobnie ciagle poprawiam lst bo boję się o miejsce w boxie. Tak to zdrowo wygląda lecz jeszcze potrzebuje czasu Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 27 Marca 2020 2 godziny temu, HolenderskiGrower napisał: Ale niska to tak jak moja tylko moja to około 7 dzień kwitnienia. Tez wygląda podobnie ciagle poprawiam lst bo boję się o miejsce w boxie. Tak to zdrowo wygląda lecz jeszcze potrzebuje czasu Pozdro Dopiero 7 dzień? ? Ja się powoli do ścinki przymierzam w granicach 14-21 lutego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Marca 2020 @Scatman To trochę zaspałeś o jakiś.... Miesiąc. Ale nic straconego, nie to nie był pierwszy luty i nie ostatni ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 27 Marca 2020 @Bimbrownik hahah a no faktycznie niewiem czemu o lutym pomyślałem ? chodzi o kwiecień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Siema wszystkim ? Dzisiaj niestety musiałem ściąć pomidorka z powodu iż będę robić remont pokoju i nie mam okazji nigdzie dłużej go trzymać. Ogólnie z ilości jestem zadowolony ( tak wiem że jeszcze mokre ale wyszło mi więcej niż po 1 uprawie poza tym nie oczekiwałem kilograma tylko czegoś dobrego dla siebie dla mnie taka ilość starczy na długi okres). Wrzucam fotkę ile wyszło ? Ważyć nie będę nie zamierzam waga mnie nie interesuje. Ważne że swoje ? dziękuję wam wszystkim za rady i widzimy się w następnym grow czyli już niedługo ? Aha i na zdjęciu nie uwidoczilem mniejszych topów ? więc trochę tego więcej wyszło niż na zdjęciu Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Scatman 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach