Skocz do zawartości
wolf32

Zaczeło się moja pierwsza uprawa :) Automaty Amnesia Haze

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, JarzynaSWDN napisał:

Wyciągać ja na zewnątrz, to najprostszy sposób, a najlepiej to mieć osuszacz 

A pochłaniacz wilgoci tylko większy zbije te 10%  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tam myślę żeby obciac te liście z dołu bo i tak am nic sie nie dziieje i tam gdzie nie wieje wiatrak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem taki większy pochłanaicz ale nwm czy coś to da dałem jeszcze ten mniejszy wentylatro na sam doł zeby im wiał ale ten box nie nie nadaje na 2 donice nie ma miejsca na to wszytko xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, WBB napisał:

@wolf32 próbowałeś tych grzybów? Jakie wrażenia?

Oczywyście cały czas aplikuje dawki sa tak małe że nie powodują efektów psychoaktywnych  bardziej to wyciszenie i lepiej sie po prostu po tym czuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu ale nadal sie utrzymuje ponad 60% wilgotnośći  mam wszytkie otwory otwarte praktynie 2 wiatraki wyciąg  pochłaniacz wilgoci i dalej  to samo 😞

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@wolf32 60% to nie tragedia jak jest dobra cyrkulacja powietrza, ale lepiej było by mieć niższe rh. Jakie rh masz w pomieszczeniu gdzie stoi box?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minutes ago, wolf32 said:

Teraz trzymie w szafie boxa 😄 

A ona wlot i wylot ma ? Jak nie to niepotrzebnie wentylator kupowałeś, trzeba było bez zostawić 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic sie nie uczysz na wlasnych bledach. Miales z nimi problem przez brak wentylacji. Uporales sie z nim i teraz znowu odcinasz im doplyw powietrza zamykajac je w szafie. Gdzie tu jakis sens?

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem że innni też tak trzymaja boxa żeby dyskretnie było  myślałem że też nie ukrywam że dyskretnie jest i ciszej mam w pokoju xd  no ale już wyciągnołem boxa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi