JarzynaSWDN 671 Napisano 15 Lutego Wyciągać ja na zewnątrz, to najprostszy sposób, a najlepiej to mieć osuszacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano 15 Lutego 4 minuty temu, JarzynaSWDN napisał: Wyciągać ja na zewnątrz, to najprostszy sposób, a najlepiej to mieć osuszacz A pochłaniacz wilgoci tylko większy zbije te 10% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 671 Napisano 15 Lutego Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano 15 Lutego I tam myślę żeby obciac te liście z dołu bo i tak am nic sie nie dziieje i tam gdzie nie wieje wiatrak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,939 Napisano 15 Lutego Te najbardziej zniszczone możesz usunąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano 15 Lutego Kupiłem taki większy pochłanaicz ale nwm czy coś to da dałem jeszcze ten mniejszy wentylatro na sam doł zeby im wiał ale ten box nie nie nadaje na 2 donice nie ma miejsca na to wszytko xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,384 Napisano 15 Lutego @wolf32 próbowałeś tych grzybów? Jakie wrażenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano 15 Lutego 50 minut temu, WBB napisał: @wolf32 próbowałeś tych grzybów? Jakie wrażenia? Oczywyście cały czas aplikuje dawki sa tak małe że nie powodują efektów psychoaktywnych bardziej to wyciszenie i lepiej sie po prostu po tym czuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano 15 Lutego Nie wiem czemu ale nadal sie utrzymuje ponad 60% wilgotnośći mam wszytkie otwory otwarte praktynie 2 wiatraki wyciąg pochłaniacz wilgoci i dalej to samo 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,939 Napisano 15 Lutego 60% może być jak mieszające chodzą. Jest git 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,880 Napisano 15 Lutego @wolf32 60% to nie tragedia jak jest dobra cyrkulacja powietrza, ale lepiej było by mieć niższe rh. Jakie rh masz w pomieszczeniu gdzie stoi box? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 283 Napisano 15 Lutego A jaką masz wilgotność w pomieszczeniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano 15 Lutego Teraz trzymie w szafie boxa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 671 Napisano 15 Lutego 48 minutes ago, wolf32 said: Teraz trzymie w szafie boxa 😄 A ona wlot i wylot ma ? Jak nie to niepotrzebnie wentylator kupowałeś, trzeba było bez zostawić 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano Sobota o 21:50 Nie ma ale chyba juz się unormowało 50% dałem do szafy żeby nikt nie widział 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano Niedziela o 14:34 Poweidzcie mi czy mam lac cal-mag i terra bloom czy zamiast cal-magu tera grow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,384 Napisano Niedziela o 15:09 Terra Grow to już raczej nie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Niedziela o 16:27 (edytowane) Nic sie nie uczysz na wlasnych bledach. Miales z nimi problem przez brak wentylacji. Uporales sie z nim i teraz znowu odcinasz im doplyw powietrza zamykajac je w szafie. Gdzie tu jakis sens? Edytowane Niedziela o 16:28 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 52 Napisano Niedziela o 18:17 Widziałem że innni też tak trzymaja boxa żeby dyskretnie było myślałem że też nie ukrywam że dyskretnie jest i ciszej mam w pokoju xd no ale już wyciągnołem boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,019 Napisano Niedziela o 18:49 @wolf32 trzymaja ale robia w szafie otwory zeby byl dostep powietrza do boxa. Nikt powazny nie zamyka ich szczelnie liczac na szczesliwy final @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach