Skocz do zawartości
wolf32

Zaczeło się moja pierwsza uprawa :) Automaty Amnesia Haze

Rekomendowane odpowiedzi

19 hours ago, wolf32 said:

Mam pytanie czy mogę sam wyciąg z filtrem zamontować do tego boxa bo ten mój wiatrak coś nawala  a widziałem na yr taką konfiguracje i z dołu wlot pasywny otwarty zda to egzamin ? 

To będzie lepsze niż brak wyciągu, ale mieszak też lepiej jak będzie, na twoją powierzchnię wystarczy mały usb ja używam tego tu z zdjęcia, ma 3 szybkości i jest na usb 

Screenshot_20250131-142426.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 hours ago, Bubble said:

@JarzynaSWDN zdaje to egzamin?

i ile za takie liczą mniej więcej?

Na funty wychodzi 5.90 ja ten mam już drugi grow, jak masz solidną ładowarkę usb to naprawdę mocno dmucha na 3 pozycji 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 36 już podlewam z 1 l wody 5 ml terra bloom czy ja mogę do tego nawozu dawać też green sensation ?

1738581531892.jpg

1738581531888.jpg

Coś chyba to słabo idzie tak mi się wydaje cały czas leje nawóz na kwitnienie 🙂 

1738582075092.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamów z mars hydro albo spidera kupujesz  raz masz na długo ,z regulacją (osobiście polecam spidera z sterowaniem elektronicznym wtedy masz od razu czujnik temperatury i wilgotności i nie musisz kupować oddzielnie ) i możesz z niego robić wyciąg mieszak co kolwiek . A i na lato jako wentylator może być😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty w gorącej wodzie kompany jesteś, dobrze to wygląda rozciągają się i tworzą topy, pamiętaj że one mają jeszcze w chuj czasu do końca, nawóz jak jest bio to możesz lać, jak uważasz że za dużo to podlewaj co 3 podlanie samą wodę, 1 litr wody to mało na takie panny ile pojemności mają te twoje donice ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi