Bubble 250 Napisano Poniedziałek o 20:04 @JarzynaSWDN On woli automaty i chuj... 😄 @wolf32 Dobrze Ci radzą i jeszcze cierpliwość mają, a ty Pan się upierasz przy swoim, automat to taki drapieżny sprinter któremu, jak nie dasz na czas to masz chuj nie wynik, a sezon to taki wyluzowany ziomek, co jak się nawet spóźnisz albo coś spierdolisz, to na koniec i tyak ci powie spoko stary tu masz swoje palenie. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Poniedziałek o 20:27 nie jest tragicznie mordo wyluzuj bo wiedzę że co godzinę zaglądasz i nadgorliwość cię wpierdala lub podekscytowany jestem tym to normalne na początku, ja zaglądam co 3 dni ale też dziennie wpadam i widzę że się świeci nawet nie otwieram a też mam pierwszy raz automaty i kwitną inaczej , jedna chce więcej dyga chce mnie odżywek czy pieszczot po liściach , one jeszcze pod rosną jak ruszy się FLO , zbierzesz po 30 z krzaka zobaczysz że można więcej zebrać tylko cierpliwość trzeba . ja mam różne odmiany a w tym jeden mutant się trafił że ciężko kwitnie ale wyrośnie na niezłego badyla, LEMON ZKITTLEZ a mimosa cake jest mała różnica ,3 Runtz jakoś kwitnie a jeden się okazał jakoś dziwny że chyba to jakiś fastversion no i Jack Herer jest na ostatm miejscu ale dziada trzymam i obserwuje jak idzie mu , także każda odmiana ma swoją genetykę nas w chuja robią co potrzebują jedna frytki druga tryrki 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano Wtorek o 11:25 Jakiego teraz nawozu używać dalej calmag ? czy już bardziej takie na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Wtorek o 11:33 Calmag na razie odstaw. Szykuj coś na kwitnienie. Jakiś bloom zacznij podawać od mikro dawek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano Wtorek o 12:36 Godzinę temu, WymiataczMega napisał: Calmag na razie odstaw. Szykuj coś na kwitnienie. Jakiś bloom zacznij podawać od mikro dawek. mam terra bloom dzi dałem taki letki oprysk calmagiem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Wtorek o 12:45 Dobrze 👍 ale odpuść z calmag. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano Wtorek o 13:01 15 minut temu, WymiataczMega napisał: Dobrze 👍 ale odpuść z calmag. tez co 2 podlanie dawać bloom ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Wtorek o 13:14 Nie robiłem na twoich nawozach. Zrób tak jak na etykiecie jest podane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano Wtorek o 13:36 22 minuty temu, WymiataczMega napisał: Nie robiłem na twoich nawozach. Zrób tak jak na etykiecie jest podane. Jeszcze mam Plagron Green Sensation @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Wtorek o 13:40 Ziomek chyba robi na takich to może da podpowiedź. @WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano Wtorek o 13:42 (edytowane) @wolf32 GreenSensation nie przedawkujesz bo to nie tyle nawóz co dodatek. Jego się daję jak juz kwiaty się pokażą. I oszczędzaj bo to drogi dodatek 😉 No i ja nie mam mierników więc jak leję bloom to moim miernikiem są końcówki liści.... obserwuję, czy ich nie palę zanim kolejny raz Bloom polewam. Edytowane Wtorek o 13:44 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano Wtorek o 13:46 3 minuty temu, WBB napisał: @wolf32 GreenSensation nie przedawkujesz bo to nie tyle nawóz co dodatek. Jego się daję jak juz kwiaty się pokażą. I oszczędzaj bo to drogi dodatek 😉 No i ja nie mam mierników więc jak leję bloom to moim miernikiem są końcówki liści.... obserwuję, czy ich nie palę zanim kolejny raz Bloom polewam. Tu będzie to ciężko stwerdzć bo u mnie te liście wygladaja jak wygladaja xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano Wtorek o 13:47 Jak leję tyle co na etykiecie pisze (5ml) to z reguły nic sie nie dzieje... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano Wtorek o 15:49 2 godziny temu, WBB napisał: Jak leję tyle co na etykiecie pisze (5ml) to z reguły nic sie nie dzieje... A co które podlanie używasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano Wtorek o 16:44 @wolf32 jak już się rozkrece to co każde ale ja nigdy nawozów nie żałuję 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano 15 godzin temu Chyba zancze to częściej podlewać i wiecej bo sucho coś ma ta roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 63 Napisano 14 godzin temu Umyj rece, wysusz i wsadz palec caly palec wskazujacy w ziemie. Jak ziemia bedzie wilgotna to zostawac Ci bedzie na palcu. Tzn. Nie potrzebujesz podlewac jeszcze. Najlepiej Ci wyjdzie jak sobie zważysz donice przed podlewaniem i po podlewaniu. Potem, 2 dni po podlaniu wsadz znowu donice na wage i bedziesz wtedy wiedzial czy lac czy nie. Jak podlewasz to lej to na raty, zeby ta cala gleba zdarzyla wchlonac ta wode. Woda -> 15min -> woda->15min woda -> 15min i bedzie cacy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano 13 godzin temu 1 hour ago, wolf32 said: Chyba zancze to częściej podlewać i wiecej bo sucho coś ma ta roślina Już wcześniej mówiliśmy, one są spore ja bym nalał co najmniej 1.5 litra wody a najlepiej to podlewać pozwoli, bardzo powoli po trochu i patrzeć ile wlałeś i jak zaczyna wypływać to wiesz ile możesz nalać, odejmij od tego 200ml i wiesz ile nalać żeby nie było odpływu, po podlaniu podnieś donice i zobacz jaka jest ciężka albo ją zważ i jak wyschnie trochę więcej niż połowa wagi to podlać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 26 Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, JarzynaSWDN napisał: Już wcześniej mówiliśmy, one są spore ja bym nalał co najmniej 1.5 litra wody a najlepiej to podlewać pozwoli, bardzo powoli po trochu i patrzeć ile wlałeś i jak zaczyna wypływać to wiesz ile możesz nalać, odejmij od tego 200ml i wiesz ile nalać żeby nie było odpływu, po podlaniu podnieś donice i zobacz jaka jest ciężka albo ją zważ i jak wyschnie trochę więcej niż połowa wagi to podlać I tak zrobiłem zobacze jak roślina zareaguje dałem też terra bloom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach