WymiataczMega 2,901 Napisano Sobota o 15:46 @polecam 420 100w ma bez ściemniacza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 16:49 mi ktoś doradzil tutaj na forum jeśli są pogrubione te linie na liściach tak jak ty masz to że za mocne światło za dużo Wat ale mogę się mylić możesz też pod tym kątem patrzeć . może się mylę to tylko moja teoria wyciągniętą z życia doradzania lub za nisko lampa jeśli ta tyle Wat masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Sobota o 17:46 Wysokość odpowednia jest 45 cm no i otwarłem cały box szukam jakiegoś wyciągu i filtr ale mi sie wydaje ze to jakaś bakteria na noc boxa miec otwartego czy zamykać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano Sobota o 17:51 (edytowane) Tanie są wyciągi filmy ram, możesz nawet wentylator liniowy od kibla kupić i ducting z filtrem 100x300 na taką powierzchnię będzie gitara, filtr węglowy w pl nie wiem jakie mają tu w uk używam rhino hobby 100/300 i rurę od okapu kup i gitara, a w pl nie ma sklepu co zestawy sprzedaje? Edytowane Sobota o 18:00 przez JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Sobota o 18:05 To wszytko z alexpres tylko 2 razy wiecej za to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano Sobota o 18:12 Ja to tak tylko wspomnę dla potomnych, że najpierw sprzęt a później rośliny, ale jak komuś czasu i kasy nie szkoda, to ja. nikomu nie chcę na drodze do szczęścia stać.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano Sobota o 18:36 A w pl sklepu nie ma ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano Sobota o 18:38 Co ty w Polsce to niedźwiedzie brunatne po ulicach napierdalają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano Sobota o 18:44 (edytowane) Sklep sie nazywa tanie uprawianie Mają też mniejsze i na twoją powierzchnię nawet te mniejsze by dały radę, ja na twoim miejscu zainwestował bym w coś co można regulować, np ac infinity albo coś w podobie i tańszy filtr Edytowane Sobota o 18:48 przez JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Sobota o 19:04 Ja tak myślę jak na to patrze ze te te liście wyschły ale z braku wody za mało jak juz ma tak z 25,26 dni to tak z 1 l chyba powina tej wody brać tak mi się wydaje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 19:20 jeden litr na donice ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 104 Napisano Sobota o 19:52 To rośliny, one żyją, i raz wypija 1l a raz nie 🙂 jak dla mnie lampa 100w na 45cm, na tej fazie, to za dużo, lub za nisko, kto jak woli. Nie lepiej było by na 60cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Sobota o 19:58 4 minuty temu, divi0000 napisał: To rośliny, one żyją, i raz wypija 1l a raz nie 🙂 jak dla mnie lampa 100w na 45cm, na tej fazie, to za dużo, lub za nisko, kto jak woli. Nie lepiej było by na 60cm? Więcej sie nie da to już max xd jedynie ty ja trytytki xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 104 Napisano Sobota o 19:59 Słońca im nie zabraknie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 20:00 @divi0000 trochę cię wspomnę i poprę masz trochę racji ale trzeba roślinę wyczuć każda jest inna i pachnąca 🤣moja jedna z niewielu ciągle ma mało lub tak twierdzę że jej mało a może coś dolega może też wstawię tu fotę się obczai @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Sobota o 20:10 Raczej te roślinki szybko padna liście jeden po 2 pada 2 uprawa może będzie lepsza xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 665 Napisano Sobota o 20:16 @wolf32 też mi się tak wydaje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 20:19 z każdym jednym grow będzie lepiej jeśli się człowiek uczy na błędach , lepiej na cudzych niż na własnych jest tyle grow fotorelacje prowadzone że można w trakcie zapobiec problemów jeśli się przestudiuje forum i mały problem który się pojawi można rozmknimic no i oczywiście poradę na forum można zaciągnąć pozdrawiam życzę dużych plonów jak sobie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano Sobota o 20:42 Zostawie otwartego boxa może sie coś poprawi xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano Sobota o 20:51 no dobra, a co z cyklem świetlnym? masz zgraną ciemnie z korzystaniem z pomieszczenia i nie będzie kolizji ze światłem słonecznym? Żeby nie zhermiły... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach