WBB 2,285 Napisano Niedziela o 11:29 @wolf32 ja włączam już w tym momencie jakoś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,784 Napisano Niedziela o 11:32 Mieszak moze chodzic od samego poczatku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano Niedziela o 12:25 (edytowane) Będę montował takie 120 mm od komputera na usb powód taki mało miejsca zajmują myślę że z 2 starczą Chyba że jeden starczy ? Edytowane Niedziela o 13:08 przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,784 Napisano Niedziela o 16:07 @wolf32 daj dwa po przekatnej i bedzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano wczoraj o 08:11 Dziś podlewałem po 3 dniach 350 ml i coś mi się te rośliny takie opadniete wydawają ? liście takie skurczone są na niektórych widać jakieś dziwne plamy jasne coś pewnie żle robię ta jedna jest mniejsza pewnie mniej światła dostaje. Wentylator mieszajacy jeszcze do mnie nie przyjechał czy to juz ten czas żeby roślinę nawozić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 542 Napisano wczoraj o 09:59 Młode liście nie w pełni rozwinięte, te pierwsze są zawsze trochę dziwne, nie ma się o co martwić dobrze to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 49 Napisano wczoraj o 11:08 Na tym etapie chyba tylko jakis ukorzeniacz. Ja stosowałem RootJuice od BioBizz'a. Ziemie jaką masz wsypaną? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano wczoraj o 12:32 Godzinę temu, hazera napisał: Na tym etapie chyba tylko jakis ukorzeniacz. Ja stosowałem RootJuice od BioBizz'a. Ziemie jaką masz wsypaną? Plagron light mix z tego też mam nawozy tak myślę czy by nie zamienić miejscami bo ewidetnie ta po lewej ma chyba więcej światła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 49 Napisano wczoraj o 13:18 (edytowane) Ogolnie jestem swiezakiem. Sam prowadze swoja pierwsza uprawe, ale z tego co czytam o twojej ziemi to niby starczy jej skladnikow odzywczych na 1 tydzien. Listki narazie zielone i nie widac jakichs niedoborów. Poczekalbym z 2-3 dni i wtedy zaczal dawkowac papu. Na przyszlosc polecilbym Ci Lightmix od Biobizz'a. Sam na niej jade i pierwsze jedzonko dostały chyba po 4 tygodniach. Nie chce Cie wpuscic w maliny, wiec poczekaj az ktos jeszcze sie wypowie. Swoja droga jakiej lampy uzywasz? Mysle, ze narazie i tak wszystko ok z mlodymi. Edytowane wczoraj o 13:20 przez hazera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano wczoraj o 13:46 (edytowane) Bloom Plus BP 1000 Jak dla mnie to one wyglądaja dziwnie takie padniete ale nie znam sie na tym więc poczekam może za mało wody ? Edytowane wczoraj o 13:48 przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano wczoraj o 13:51 Jak oklapnięte liście to wody może być za dużo 🤔. Proponuje przesuszyć je kilka dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano wczoraj o 16:12 Moim zdaniem, wyglądają zadziwiająco dobrze, podlewaj jak zobaczysz, że klapią, ja wiem, że to ciężko si ę powstrzymać, ale najgorsze w co można się wjebać to spirala przelania. One owszem potrzebują dużo wody, ale dopiero w późniejszej fazie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,784 Napisano wczoraj o 19:05 (edytowane) Nawozow w tej ziemi masz na +- 2 tygodnie. Ja dawalem nawozy po dwoch tygodniach i bylo cacy. Na jakiej wysokosci wisi lampa i na ile swieci? Edytowane wczoraj o 19:06 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, moonka napisał: Nawozow w tej ziemi masz na +- 2 tygodnie. Ja dawalem nawozy po dwoch tygodniach i bylo cacy. Na jakiej wysokosci wisi lampa i na ile swieci? Tak 49 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano 4 godziny temu Jakieś uwagi porady ? tam myślę czy by już parę listków nie ściąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano 4 godziny temu A skąd ty chcesz te liście ścinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 619 Napisano 4 godziny temu @wolf32 broń boże xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano 4 godziny temu (edytowane) Ty musisz odpowiedzieć sobie na bardzo ważne pytania? Czy chcesz mieć z tego krzaka jaranie? Czy chcesz go jak najwięcej się da w tych warunkach? I czy chcesz go szybciej czy później? Jeśli którakolwiek z odpowiedzi jest na tak to usiądź na krzesełku, minimum 1 metr i sobie popatrz jak rosną 😄 Edytowane 4 godziny temu przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Bubble napisał: Ty musisz odpowiedzieć sobie na bardzo ważne pytania? Czy chcesz mieć z tego krzaka jaranie? Czy chcesz go jak najwięcej się da w tych warunkach? I czy chcesz go szybciej czy później? Jeśli którakolwiek z odpowiedzi jest na tak to usiądź na krzesełku, minimum 1 metr i sobie popatrz jak rosną 😄 No jaranie no a rosną dziwnie trochę ale ja się za bardzo nie znam jak dla mnie to już mały busz się zrobił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 161 Napisano 4 godziny temu Ale co rośnie dziwnie? Przecież ty próbowałeś ją zabić kilka dni temu... A wygląda całkiem jak mała roślina.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach