Bubble 148 Napisano Piątek o 12:43 (edytowane) @WBB wlewasz do szklanki wodę, ściskasz i nabierasz, a później ściskasz i wylatuje, na zasadzie podciśnienia to działa 😄 Edytowane Piątek o 12:43 przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano Piątek o 12:45 @Bubble ale, że to co wolf pokazuje tak działa? Myślałem, że to napełnia się woda i wbija w ziemię 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Piątek o 12:47 @WBB a to teraz ja głupi jestem, myslałem że to taka gruszka :D, może faktycznie masz rację, że to jakiś chiński szajs cud natury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano Piątek o 12:51 @Bubble ch.. wie.... pisze tam kula do nawadniania 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Piątek o 12:53 @WBB Dobrze, że nie do wróżenia czy sucho 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano Piątek o 13:03 @Bubble to się wbija w ziemię tak jak myślałem.... google tak pokazuje 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Piątek o 13:13 A to przepraszam, czyli to tak jak z majonezem Winiary w takim układzie, do wyjebania 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano Piątek o 14:08 @Bubble do frytek tylko winiary. 🤍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,259 Napisano Piątek o 14:15 Do wszystkiego tylko Winiary. A jak niedawno córci pokazałem, że można razem ketchup i majonez do frytek to inaczej już frytek nie zje. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 536 Napisano Piątek o 17:58 Strzykawka będzie lepsza, dla przykładu moja roślina ma 3 dni podlałem jej włącznie 50ml wody, podlewaj w okolicy rośliny tak żeby korzeń rósł w dół a jak urośnie wieksza to po całej donicy, w ten sposób będzie ciężej ja przelać bo przy roślinie będzie mokro ale w reszcie ziemi korzenie będą mieć dostęp do tlenu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano Sobota o 11:07 Coś mi listki klapły xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Sobota o 11:56 Może z przesuszenia? 🤔 Jak każdy mówi żebyś nie lał tyle wody, a ty lejesz i lejesz, to tak jak wcześniej napisałem będzie z tego na jednego jointa chyba, że wcześniej korzeń wygnije. W automacie nie ma czasu nap oprawę błędów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano Sobota o 11:57 @Bubble prędzej przelana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Sobota o 11:58 @WymiataczMega to był sarkazm 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano Sobota o 12:12 Tak to wygląda wczoraj podlałem myślałem że po 3 dniach jak nie podlewałem że się podniosą ale ta jedna dalej taki flak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Sobota o 12:16 Nie wygląda to najgorzej ratuje cię dosyć duża doniczka, ale narazie zero wody, jak zacznie być sprężysta to się zaczniesz zastanawiać nad podlaniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano Sobota o 12:17 Dobrze że nie robiłem w tych 1 l bo już bym mógł w sumie kończyć relacje 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Sobota o 12:21 Tsk pewnie by było, ogarnij się, poczytaj, na YouTube masz tysiące filmów, to nie jest trudne, ale jak się postarasz to uda ci się je zabić 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,770 Napisano Sobota o 16:04 @wolf32 jesli sie nie ogarniesz to ta fr rowniez skonczy sie bardzo szybko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 17 Napisano wczoraj o 11:00 Na jakim etapie mogę roślinie włączyć wentylator mieszający ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach