Mr.Green 4836 Napisano 6 Maja @mateo wygląda tak jakby to była plecha. Być może początek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Maja @mateo na liściach będzie powdery mildew, ona charakteryzuje się białym nalotem Blisko przy topach i na topach brązowe to bud rot, ja bym tego topa rozerwał i sprawdził, i większe topy też warto w środku sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 7 Maja Sprawdziłem zielono tylko te przytopowe kilka ma tak Druga gotowa jeszcze 2🫣 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 9 Maja Wczoraj poszła 3 a dziś idzie 4. 2 ostatnie rośliny wycięte z grubsza będę chciał zrobić test walca który zrobiłem do suchego trymu Jeżeli będzie działać to ulepsze na razie tylko tak pod wkrętarkę później jak coś do skrzynki i nakładka z siatki 200mikronow żeby zrobić maszynkę do kifu mam już cała zamrażarkę liści po trymie Oczko w siatce ok 0,5cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 9 Maja W dniu 7.05.2025 o 19:50, mateo napisał: Sprawdziłem zielono tylko te przytopowe kilka ma tak Druga gotowa jeszcze 2🫣 Nie boisz się trzymać tej listwy w boxie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 9 Maja Przy suszeniu? A co może się stać?@Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 9 Maja Teraz, mateo napisał: Przy suszeniu? A co może się stać?@Cykacz Nie wiem, tak pytam po prostu zawsze tam jakaś wilgotność, ja na to uczulony jestem bo kiedyś nie przy grow zapaliła mi się listwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 9 Maja Tam jest ok 50 procent a i tak to nie woda żeby się coś stało każdy ma kabel jakiś w boxie i mechanicy co robią lampy że kable na wierzchu to jest problem w to że listwa się zapaliła może miałeś przeciążona albo wadliwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 15 Maja Pzapomnialem 😅po trymie wyszło kg 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 15 Maja Gratulacje 💪 Tak obstawiałem że po około 250 ze sztuki zdejmiesz. Jak ten bęben do trymu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 15 Maja Fajny ale jak materiał luźniejszy i za suchy to za agresywnie zbiera, do gęstych zbitych pąków jak najbardziej. Nic sie nie dzieje zamówiłem mesch 200 będzie przerobiony na tumbler-chyba jakoś tak😄 , cena samorodki całego zestawu 25e na necie dużo drożej 😅a wracając do trymu zamówiłem pędzel canna brusch też będę chciał spr ale już nie w tym roku na razie mam wystarczająco tematu😇 coraz bardziej sie przekonuje do suchego trymu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 15 Maja @mateo trym pół na pół najlepszy moim zdaniem, jeżeli komuś nie przeszkadza myslenie hybrydowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 15 Maja Jak liście są obsypane grubo to tylko z wierzchu pędzlem próbowałem kuchennym sylikonowy i myślę że oryginalny może zbierać calkiem spoko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 15 Maja @mateo lepiej uzbierać i haszyk czy na wypieki :) lecz każdy jak lubi po swojemu ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 2 Czerwca (edytowane) 400 g kiefu wyszło robiony wczoraj z wszystkich uzbieranych lisci Mix wszystkich odmian Wracam do was za pół roku teraz brak czasu😅 Edytowane 2 Czerwca przez mateo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 8 Czerwca Pytanko wie ktoś może po ile kief w nl jest? Bo ciężko znaleźć a pytałem kilka osób to oni sie w roto nie bawią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca @mateo raczej nikt sie w to nie bawi. Sprasuj i pogoń jako hasz 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach