Skocz do zawartości
michov115

Dozowanie Biobizz TRY-PACK INDOOR

Rekomendowane odpowiedzi

@michov115  i co? Palimy? Żarówki fajne ale chyba Kelwiny nie te co trzeba. Wnioskuje, bo wszystko ok a rośliny nieok. 

Nawozy z Biobizz nie są aż takie mocne wg.mnie. Przy nadmiarze N nie żółkną dolne liście :)) Niestety chyba trzeba doinwestować w sprzęt 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lasir Masz rację muszę doinwestować w sprzęt. Niedługo ścinka. Mimo wszystko jestem zadowolony - jest dużo topków 😉 Wstawie tu info ile udało mi się zebrać.

62078a49-de2e-4c09-aa82-97cbbeba5d2a.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@michov115 Powinieneś zebrać i to chyba całkiem nie mało obstaiwałbym jakieś 15 g, to jak na te warunki moim zdaniem spoko wynik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lasir Dla jednego mało dla drugiego dużo, nie mnie oceniać jak na te warunki i brak doświadczenia, nie ma wstydu moim zdaniem. Czy można lepiej? Można. Czy da się gorzej? Da się. Moim zdaniem jest spoko. ☮️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bubble  Miałem na myśli ogólnie, że 15g to mało. No bo to mało jest tak naprawde. Dobrze, że swojak zawsze jest swojak i zużycie znikome bo mogłoby się nie opłacać dla takiej ilości ryzykować. 

Pierwsze grow zawsze może się zdarzyć, że coś nie wyjdzie pod warunkiem, że drugie lepsze o błędy będzie 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi