Lasir 678 Napisano 28 Grudnia 2024 @michov115 i co? Palimy? Żarówki fajne ale chyba Kelwiny nie te co trzeba. Wnioskuje, bo wszystko ok a rośliny nieok. Nawozy z Biobizz nie są aż takie mocne wg.mnie. Przy nadmiarze N nie żółkną dolne liście :)) Niestety chyba trzeba doinwestować w sprzęt 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lasir Masz rację muszę doinwestować w sprzęt. Niedługo ścinka. Mimo wszystko jestem zadowolony - jest dużo topków 😉 Wstawie tu info ile udało mi się zebrać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 28 Grudnia 2024 Siema, można już ciąć? @Boczelli @Lady Green @WymiataczMega @WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 28 Grudnia 2024 @michov115 pousuwaj te całkiem suche liście żeby pleśń Ci nie weszła. Ile tygodni kwitną? Nie wygląda jeszcze na gotową... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 8 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lady Green Mają 73 dni, ale nie pamiętam od kiedy dokładnie kwitną... Myślisz że coś zbiorę z tej rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 244 Napisano 28 Grudnia 2024 @michov115 Powinieneś zebrać i to chyba całkiem nie mało obstaiwałbym jakieś 15 g, to jak na te warunki moim zdaniem spoko wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 28 Grudnia 2024 @Bubble 15g to jest mało przecież. 3 dni palenia 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 244 Napisano 28 Grudnia 2024 @Lasir Dla jednego mało dla drugiego dużo, nie mnie oceniać jak na te warunki i brak doświadczenia, nie ma wstydu moim zdaniem. Czy można lepiej? Można. Czy da się gorzej? Da się. Moim zdaniem jest spoko. ☮️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano 28 Grudnia 2024 @Bubble Miałem na myśli ogólnie, że 15g to mało. No bo to mało jest tak naprawde. Dobrze, że swojak zawsze jest swojak i zużycie znikome bo mogłoby się nie opłacać dla takiej ilości ryzykować. Pierwsze grow zawsze może się zdarzyć, że coś nie wyjdzie pod warunkiem, że drugie lepsze o błędy będzie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach