ZM-69 201 Napisano 23 Stycznia 6 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 23 Stycznia (edytowane) @ZM-69 a czemu tak w milczeniu bez choćby jednego słowa, tylko same zdjęcia? Czasu brak? No ale lepsze to niż nic, martwiliśmy się, przynajmniej ja, tym bardziej po historii z lawetą. Namiot dobrze wygląda, dobra robota. 👍🏻 Ile zostało do końca? Edytowane 23 Stycznia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 23 Stycznia @Lady Green jaka laweta? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 23 Stycznia @Cholender Wertowałem kilka stron i nic nie znalazłem 🥲. Jam jest również ciekaw😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 23 Stycznia @Cholender @WymiataczMega kilka stron wcześniej @ZM-69 opisywał. 😉 Widać kto jak czyta, pięknie... 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 23 Stycznia @Lady Green dobrze że dał jakiekolwiek znak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 23 Stycznia Ja to tylko obrazki ogladam 🤷♂️ 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano Piątek o 06:57 @Cholender a się zastanawiałem czasem czemu jak dam zdjęcie z jakimś pytaniem to nie odpowiadasz tylko reakcje zostawiasz 😝😂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach