Cholender 3,831 Posted January 5 @ZM-69 nie jest idealnie ale idzie dobrze. Te najbardziej popalone usuwaj bo mogą zaczac gnic przez co może pojawić się plesn. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,367 Posted January 5 Ja to się nie chce za bardzo wymadrzac bo następnym razem sam coś takiego odwalę 🙂 Ale ogarnie się to tam. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZM-69 202 Posted January 10 Witam mam pytanko od czego taki kolor lisci w górnej części rośliny ? Podchodzi pod fiolet . 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bubble 270 Posted January 10 Geny najprawdopodobniej, jak to mówią gjena nie wyrwiesz. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted January 10 @ZM-69 wybarwia się. To kwestia genów. Pozytywne zjawisko, przynajmniej dla mnie. Zobacz sobie u mnie jak w ostatniej relacji prawie wszystkie się pięknie wybarwiły na czarno. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
PogromcaBaobabow 425 Posted January 11 @Boczelli no to wybarwianie to piękna sprawa 😌 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted January 11 (edited) Moze to kwestia zdjecia ale jak dla mnie ten top wyglada dziwnie. Jego struktura oraz te trojpalczaste liscie bardzo przypominaja mi cos co wyroslo mi na oucie Edited January 11 by moonka 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZM-69 202 Posted January 11 Dziękuję chłopaki za odpowiedź. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZM-69 202 Posted January 11 Słuchajcie za jakieś 2 tyg będę ścinał 2 pierwsze damy które rosły szybciej były większe od całej reszty i dojda szybciej . Macie jakieś pomysły na.suszenie ? Ogólnie nie chce kupować 3 -ciego namiotu by suszyć rośliny. A nie chce też żeby śmierdziało mi w domu. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted January 11 Daj jakieś aktualne zdjęcia. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bubble 270 Posted January 11 To raczej innego sposobu nie znajdziesz, możesz kombinować z puedłkami, i innymi tego typu rzeczami, chyba że masz jakieś zamknięte pomieszczenie nie używane za często to wtedy filtr węglowy w to wentylator i niech chodzi w obiegu zamkniętym co jakiś czas jak możesz to wietrzyć i tyle. Ja to susze luzem w domu, w nieużywanym pokoju, ale nie mam z tym problemu, że pachnie. 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZM-69 202 Posted January 11 A powieszenie rośliny nad lampami w namiocie ? Gdzieś kiedyś takie coś widziałem. Ale czytałem że światło zabiją Thc podczas suszenia ... Jak jest mie mam pojęcia. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
PogromcaBaobabow 425 Posted January 11 @ZM-69 tak światło wyciąga thc to napewno w ostateczności możesz tak zrobić ja dawałem do piwnicy bo idealne warunki ale w twoim przypadku to ryzykowne rzucać się w oczy przy takiej ilości 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted January 12 (edited) @ZM-69 niby są te Herbdryery ale nie wiem czy to nie przepuszcza. Przy takiej ilosci musisz albo kupic kolejnego boxa do suszenia, albo ogarnac jakies bezprzypalowe pomieszczenie na suszarnie, no albo po prostu scinac wszystko za jednym razem i suszyc w boxie uprawowym. @ZM-69 rosnie Ci już coś w tym drugim boxie? Pokaz foty jakies Edited January 12 by Boczelli Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtas22 11 Posted January 12 @ZM-69 jak nie masz innej opcji to zrób suszarke z kartonu. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateo 1,186 Posted January 13 Albo kup mała szafkę z Ikei tam grosze kosztuje albo na necie szafkę materiałową na buty tańsza i wentylator z kompa żeby zasysał powietrze świeże 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted January 13 @ZM-69 pokaż ogródek 🤨 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted January 18 @ZM-69 co jest 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
PogromcaBaobabow 425 Posted January 18 @ZM-69 Właśnie tez mi sie wydawało ze długo nic nie wstawiał mam nadzieje ze wsystko ok z tobą daj znak 🤝 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted January 19 @ZM-69 no pokaż co tam nawywijałeś i niczym ani nikim się nie przejmuj. 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites