Cholender 3,705 Napisano 5 Stycznia @ZM-69 nie jest idealnie ale idzie dobrze. Te najbardziej popalone usuwaj bo mogą zaczac gnic przez co może pojawić się plesn. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano 5 Stycznia Ja to się nie chce za bardzo wymadrzac bo następnym razem sam coś takiego odwalę 🙂 Ale ogarnie się to tam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano Piątek o 21:28 Witam mam pytanko od czego taki kolor lisci w górnej części rośliny ? Podchodzi pod fiolet . 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Piątek o 21:29 Geny najprawdopodobniej, jak to mówią gjena nie wyrwiesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Piątek o 21:38 @ZM-69 wybarwia się. To kwestia genów. Pozytywne zjawisko, przynajmniej dla mnie. Zobacz sobie u mnie jak w ostatniej relacji prawie wszystkie się pięknie wybarwiły na czarno. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 00:28 @Boczelli no to wybarwianie to piękna sprawa 😌 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,814 Napisano Sobota o 10:26 (edytowane) Moze to kwestia zdjecia ale jak dla mnie ten top wyglada dziwnie. Jego struktura oraz te trojpalczaste liscie bardzo przypominaja mi cos co wyroslo mi na oucie Edytowane Sobota o 10:26 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano Sobota o 11:53 Dziękuję chłopaki za odpowiedź. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano Sobota o 20:21 Słuchajcie za jakieś 2 tyg będę ścinał 2 pierwsze damy które rosły szybciej były większe od całej reszty i dojda szybciej . Macie jakieś pomysły na.suszenie ? Ogólnie nie chce kupować 3 -ciego namiotu by suszyć rośliny. A nie chce też żeby śmierdziało mi w domu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Sobota o 20:57 Daj jakieś aktualne zdjęcia. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Sobota o 21:12 To raczej innego sposobu nie znajdziesz, możesz kombinować z puedłkami, i innymi tego typu rzeczami, chyba że masz jakieś zamknięte pomieszczenie nie używane za często to wtedy filtr węglowy w to wentylator i niech chodzi w obiegu zamkniętym co jakiś czas jak możesz to wietrzyć i tyle. Ja to susze luzem w domu, w nieużywanym pokoju, ale nie mam z tym problemu, że pachnie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano Sobota o 22:12 A powieszenie rośliny nad lampami w namiocie ? Gdzieś kiedyś takie coś widziałem. Ale czytałem że światło zabiją Thc podczas suszenia ... Jak jest mie mam pojęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 22:15 @ZM-69 tak światło wyciąga thc to napewno w ostateczności możesz tak zrobić ja dawałem do piwnicy bo idealne warunki ale w twoim przypadku to ryzykowne rzucać się w oczy przy takiej ilości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Niedziela o 07:33 (edytowane) @ZM-69 niby są te Herbdryery ale nie wiem czy to nie przepuszcza. Przy takiej ilosci musisz albo kupic kolejnego boxa do suszenia, albo ogarnac jakies bezprzypalowe pomieszczenie na suszarnie, no albo po prostu scinac wszystko za jednym razem i suszyc w boxie uprawowym. @ZM-69 rosnie Ci już coś w tym drugim boxie? Pokaz foty jakies Edytowane Niedziela o 07:33 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 10 Napisano Niedziela o 10:06 @ZM-69 jak nie masz innej opcji to zrób suszarke z kartonu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,080 Napisano Poniedziałek o 10:59 Albo kup mała szafkę z Ikei tam grosze kosztuje albo na necie szafkę materiałową na buty tańsza i wentylator z kompa żeby zasysał powietrze świeże 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 12:13 @ZM-69 pokaż ogródek 🤨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach