Skocz do zawartości
ZM-69

Pomocy !!! Namiot z Auto Ultimate x20/21 DP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanko od czego taki kolor lisci w górnej części rośliny  ? Podchodzi pod fiolet .

IMG-20250110-WA0056.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to kwestia zdjecia ale jak dla mnie ten top wyglada dziwnie. Jego struktura oraz te trojpalczaste liscie bardzo przypominaja mi cos co wyroslo mi na oucie

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie za jakieś 2 tyg będę ścinał 2 pierwsze damy które rosły szybciej były większe od całej reszty i dojda szybciej .

Macie jakieś pomysły na.suszenie ? 

Ogólnie nie chce kupować 3 -ciego namiotu by suszyć rośliny. 

A nie chce też żeby śmierdziało mi w domu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej innego sposobu nie znajdziesz, możesz kombinować z puedłkami, i innymi tego typu rzeczami, chyba że masz jakieś zamknięte pomieszczenie nie używane za często to wtedy filtr węglowy w to wentylator i niech chodzi w obiegu zamkniętym co jakiś czas jak możesz to wietrzyć i tyle. Ja to susze luzem w domu, w nieużywanym pokoju, ale nie mam z tym problemu, że pachnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powieszenie rośliny nad lampami w namiocie ?  Gdzieś kiedyś takie coś widziałem. 

Ale czytałem że światło zabiją Thc podczas suszenia ...

Jak jest mie mam pojęcia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 niby są te Herbdryery ale nie wiem czy to nie przepuszcza.

Przy takiej ilosci musisz albo kupic kolejnego boxa do suszenia, albo ogarnac jakies bezprzypalowe pomieszczenie na suszarnie, no albo po prostu scinac wszystko za jednym razem i suszyc w boxie uprawowym.

@ZM-69 rosnie Ci już coś w tym drugim boxie? Pokaz foty jakies

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo kup mała szafkę z Ikei  tam grosze kosztuje albo na necie szafkę materiałową na buty tańsza i wentylator z kompa żeby zasysał powietrze świeże 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi