WBB 2,259 Napisano 31 Grudnia 2024 @JarzynaSWDN nie wiem czy nie rozwiazales mojej zagadki sprzed 2 lat... dzięki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Środa o 12:44 @swistbuds tak dałem Green Sensation wraz z Pk13/14 i te stezenie je popalilo @mateo no ja popalilem w ten sposób rosliny Witam serdecznie wszystkich. Wrzucam kilka zdjęć oraz filmów. Proszę i opinie czy według was będą dalej kwitnąć I puchnąć? Jak dają białe włoski to dalej kwitną? @swistbuds @Boczelli @mateo @WBB @WymiataczMega @PogromcaBaobabow @Lady Green @Adi_ejol @Bubble @JarzynaSWDN VID-20250101-WA0015.mp4 VID-20250101-WA0014.mp4 VID-20250101-WA0013.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Środa o 13:09 Będą kwitnąć spokojnie, tego chwasta naprawdę ciężko zabić, ale czy będzie gorszy wynik niż mógłby być? Napewno, pytanie tylko ile, ale tego nie dowiesz się nigdy :D. Smak, jakość gdzieś tam stracisz, ile nie wiadomo. Uczymy się na błędach najlepiej własnych. Tutaj i tak pewnie będziesz zadowolony. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Środa o 13:24 @Bubble Siemka @Bubble Dziekuje za twoja odpowiedz stary i slowa otuchy w kilku komentarzach . Miałem pisać ostatnio ale głupio mi było pytać cie . O.co.chodzi z tym stwierdzeniem "chwasty " chwasty to ja wiem co to jest ale.czemu takie określenie. Dodam.ze juz któryś raz spotkałem się z tym stwierdzeniem . Marihuana należy do.gatunku chwastów? @Bubble Jeszcze raz dziękuję za twoją obecność i każda opinie . Wszkiego dobrego w Nowym roku dla Ciebie i rodziny . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Środa o 13:37 @ZM-69 Bo rośnie to jak chwast w sensie, że ciężko zabić, szybko rośnie. Jest to roślina jednoroczna, więc jej jedynym celem jest, urosnąć, zakwitnąć wydać nasiona, nam zależy, żeby ten łańcuch przerwać na etapie kwitnienia, ale nie ma co ukrywać, że to nie jest jakaś wysoko rozwinięta forma, jak drzewo, tylko zwykły potocznie mówiąc chwast. 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano Środa o 14:28 @ZM-69 będą normalnie puchnac dalej jak sie nic gorszego nie wydarzy. Niektóre wygladaja jak popalone ale glodne jednoczesnie. Patrząc po Twoim podejściu to raczej przedobrzyłeś, tutaj czesto mniej znaczy więcej. Ale powinienes spokojnie do brzegu dopłynąć 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 117 Napisano Środa o 17:17 (edytowane) @ZM-69 A po co Ty mieszales dwa pk ze sobą? Ty masz miernik Ec? Edytowane Środa o 17:23 przez swistbuds 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Środa o 17:24 @swistbuds Nie wiedziałem ze nie mozna mieszac . I na dodatek dalem pelna dawke pk13/14 oraz Green Sensation. Zamiast zacząć od połowy dawki . @Boczelli Też mi się wydaje że są głodne. @Boczelli @swistbuds Moge je nakarmić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 117 Napisano Środa o 17:25 @ZM-69 Ja Ci pisałem że się ich sobą nie miesza.A miernika Ec nie masz tak? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Środa o 17:29 @swistbuds Nie mam miernika Ec @swistbuds A mam pytanie czy Terra Blom mozna dawac razem z Green Sensation ? @swistbuds Jak podajesz jedzenie na kwitnienie jeśli można wiedzieć ? @swistbuds Wszystoo mam z Plagrona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 117 Napisano Środa o 17:32 @ZM-69 Ogarnij sobie bo to ważne przy nawozach mineralnych. Dałeś tyle siana na swój zestaw że 50e to nic przy tym. Przyda Ci się napewo. Miernik pH też jest ważny posiadacz? @ZM-69 Ja daje na 1l Green Sensation 1ml i dobijam bloom do porzadanej wartości Ec. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Środa o 17:38 @swistbuds Tak tak mamtmernik do ph i jeśli chodzi o Ph to od samego poczatku pilnuje tego mega mocno @swistbuds A podajesz swoim roślina gdy kwitną azot terra Grow w małych dawkach czy raczej nie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 117 Napisano Środa o 20:12 @ZM-69 Nie daje grow bo azot masz też w bloom. Poczytaj sobie co jest na butelkach napisane. Na każdej butli masz napisany skład npk. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,645 Napisano Środa o 20:18 @ZM-69 nie napisalem zebys je karmił. Na początku tej relacji dawalem Ci linki jak mieszać nawozy itd. Zrozumienie zależności NPK nawozów i co jest bazą a co dodatkiem to podstawa przy nawozach mineralnych, i to było w tych filmikach wyjaśnione. Tak samo podstawa to porzadne mierniki pH i EC i używanie ich cala uprawe, jak tego nie robisz i nie masz doswiadczenia to prosisz się o kłopoty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 148 Napisano Środa o 20:27 Dlatego organiczne uprawy są o tyle przyjemniejsze 😄 chill out 😎 tydzień w tą czy w tamtą, 2 ml w tą czy w tamtą? Don't panic it's organic 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 536 Napisano Czwartek o 16:16 Będzie gitara, ja też kiedyś roślinę zajechałem i dalej było co palić, nie panikuj 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Sobota o 21:16 @JarzynaSWDN Siemka Byczku to powiem ci ze kilka roslin popalonych jest jak na twoim zdjęciu. Ale kwina dalej to znaczy puszczają te Pistilli czy jak na to mówicie 😃. Wrzucam kilka fot i chciałbym żeby się ktoś wypowiedział. @Boczelli @PogromcaBaobabow @WymiataczMega @WBB @Lady Green @swistbuds @Bubble @mateo @Adi_ejol Wrzucam Kilka zdjęć i proszę żeby każdy poświęcił tą minute i się przyjrzał jesteście wszyscy tutaj doświadczeni a to moja pierwsza uprawa . Wyrósł nawet grzybek w doniczce 😁🍄🟫 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 190 Napisano Sobota o 22:16 @Boczelli Mam pytanko odnośnie popalonych lisci mam je usunąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano Sobota o 22:27 @ZM-69 możesz je delikatnie usunąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,435 Napisano wczoraj o 00:24 @ZM-69 z mineralnymi jestem bardziej zielona niż Ty. 😉 Dobrze Ci idzie pomimo potknięć. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach