56B4vmuitE 4 Napisano 23 Września 2021 Od strony serwera pasuje ogarnac np opcache , mod_pagespeed i ewentualnie dostosowac ilosc procesow php pod ilosc watkow x2 . W sumie moge pomoc w wolnej chwili cos doradzic . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Września 2021 @KlausKörner @LiitlebigWeed a czyściliście cache i ciasteczka ? bo mi i innym śmiga dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Września 2021 zrobiłem to zanim napisałem posta. zwykle uploadowanie zdjęć do tematu trwa kilka sec, jak je wrzucałem do tematu to 1 zdjęcie uploadowało sie 30 sec a miało 2mb. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Września 2021 @LiitlebigWeed może anomalia chwilowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Września 2021 @Szym być może kwestia urządzeń mobilnych których używam do obsługi forum,są dość stare i mało wydajne w porównaniu z np komputerem. Co tam u pana w kraju? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Września 2021 10 minut temu, KlausKörner napisał: Co tam u pana w kraju? pany dawno wygineły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Września 2021 @KlausKörner Lej po całości :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugenduerb 0 Napisano 11 godzin temu Jak w tytule proszę o ofertę na kupno tego forum. Dzisiaj po widząc potencjał tego forum chcę go kupić. Nie dla kasy tylko by móc w Polsce popularyzować : emalierstwo i coś tam innego. Moi koledzy z USA wykupili takie fora i dzisiaj są zadowoleni :- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 11 godzin temu @Eugenduerb 150k$. Niby mało, niby dużo... 🤷♀️ Jak coś pisz na priv. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano 10 godzin temu śmierdzi mi tu tym kupnem. jakby psiną jakby karma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,800 Napisano 10 godzin temu @Eugenduerb przebijam, ja za 100k moge sprzedac 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 10 godzin temu @Cholender ładnie to tak się wcinać koleżance z forum? 😎 Tester, usuń jego wpis, jak mnie się uda sprzedać to Ci coś na pewno z tego odpalę. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,904 Napisano 10 godzin temu Warto sprzedać. Tym bardziej że autorowi nie zależy na pieniądzach i będzie promował emailerstwo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 10 godzin temu To ja bym proponowała po 150k dla każdego i być może pomożemy nawet w promocji. Polecamy się. 🙂 Płatności tylko w kryptowalutach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,800 Napisano 10 godzin temu Dla mnie może być płatność w naturze, ewentualnie w krówkach albo białych michalkach 😅 @Lady Green nie chciałaś się od razu podzielić to nie wiem czy teraz możemy Ci ufać ze cos odpalisz 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,904 Napisano 9 godzin temu @Tester zrobi piknik 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 9 godzin temu @Cholender jak się nie chciałam podzielić, przecież od razu na czacie napisałam że interesy tu kręcę. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,800 Napisano 8 godzin temu @Lady Green nie ładnie, ja bym się podzielił 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,556 Napisano 8 godzin temu No dobra, wstyd mi troszkę... Ale Ty też się wstydź bo przez Ciebie żadne z nas go nie sprzeda tym razem. Nie wiadomo kiedy następnym razem taki inwestor się trafi. 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach