lunatyk44 156 Napisano Piątek o 12:06 Siema wszystkim ✌️. Co slychowac, jak plany na Swieta ? Wlasnie u mnie pyknal urlopik na Swieta, wiec zgadalem sie ze znajomkiem i znikamy w gory z naszymi rodzinkami w tym roku. Co za czym idzie trzeba bylo rozkminic cos dla moich "wspollokatorek".. Skoro teraz juz wygladaja tak, kolo 20.12.24 bedzie juz ladnie.. ( @Lady Green mowilem ze odskoczy ta z lewej ☺️ ). Narazie na tescik pudelko na okolo 9 litrow papu. Co do systemu nawadniania jeszcze bede testowal jak ustawic, na ile czasu itd ( nawadnianie kropelkowe). Ustrojstwo ma na gorze zbiornik na np nawoz, ale w moim zamysle roztwor bedzie bezposrednio w pudelku. Co do kwesti przemieszania moze wrzuce filtr (oczywiscie sama pompke) bo tak sie sklada ze kiedys bylem szczesliwym posiadaczem kilku krewetkarium 😅 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano Piątek o 12:26 @lunatyk44 ja jeszcze planów nie mam ale na samą myśl o pewnych członkach rodziny też mam ochotę wyjechać. 😅 Ładnie rosną. 👍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,552 Napisano Piątek o 15:35 @lunatyk44 ja myslalem o podlaczeniu blumat na czas swiat ale ostatecznie skonczy sie na zalaniu donic wieksza iloscia wody z nadzieja, ze przezyja te kilka dni😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,467 Napisano Piątek o 16:56 Ja wyjezdzam na około 4 tygodnie i też może na kilka dni skoczymy w góry 🤗 Duzy box będzie ścięty do tego czasu, a w malym chyba cos zasadze i zostawie na blumatach tym razem z wiekszym zbiornikiem na wode 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 156 Napisano 16 godzin temu Witam szanownych 🙃. Zbyt wiele sie nie zmienilo, no moze troszke sie juz dzieje u wspollokatorek... Uporalem sie z tym systemem nawadniania (cierpliwoscia). Podawal wode w innych proporcjach niz ustawialem, oczywiscie instrukcje tez gdzies pochlonelo - dzien jak co dzien 😅.. . Plus dzis wpadlo pare pesteczek na bliska przyszlosc. Pozdrawiam ✌️ 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach