Jump to content
lunatyk44

nowy projekcik 2x special queen sezon

Recommended Posts

Dawno mnie nie bylo. A wiec standardowo na plagronie z tym ze teraz sezon w boxie. 

Ps. wybaczcie ze sie nie odzywalem, a dla pewnej mojej ulubionej Pani blancik ✌️✌️. (oliwa kopala niezle, do salatek - cudo 🤭)

17292600749792933996934642848730.jpg

@Lady Green Pania rowniez 😃

Jedna slicznotka wyszla 05.10 druga 14.10. Akurat mam gosci w domu juz 2 tydzien wiec narazie bez rozmachu 😅. Majac chwile poszedl juz lst, na Panience numer dwa planuje fim'a no ale jeszcze sie okaze 🙃. Dziewczynki jak narazie 24/24 (bo ja tak chce), przelacze na flo jak uznam sam za sluszne ;). Ewentualnie jak wystrzela na flo to trzeba bedzie zainwestowac w wyzszego boxa 🤣. Pozdrawiam forumowiczow plus extra dobra flaszka samogonki dla kolezanki i kolegow ktorzy wspierali mnie przy ostatnim projekcie ✌️✌️

@doominik nie watpie, nie moje pierwsze ;). mozna zrobic myk z lampa wyzej. Niech wyciagnie panie troche i po 2 tyg przelaczyc weg przelaczyc na flo, ale nie odda to calej kwintesencji ;) .

No i dobra, tak to sie prezentuje. A raczej prezentowalo 😅 na pierwszym zdjeciu. Mieszajacy pierdyknal na szczyt i ch.. zlamal 😅😅 duszki psotniki mam w domu. Mniejsza o wiekszosc, na nr 1 fotce po lst (jedno nagiecie glownego szczytu, po mojemu - napomne). Polamaniec prawie jak po toppingu, plus troszke pekla w poprzek. Ale cos tam poradzilem jej, wyniknie za kilka dni (aluminium tylko z wierzchu, pod spodem szczelnie spozywcza 😅). Wrazie W pobawilem sie jeszcze troszke w naginanko wiec nie ma tego zlego, co na dobre...... . Druga ksiezna jeszcze musi podrosnac troche i jak juz pisalem najprawdopodobniej - fim. Ogolem nie jest zle. 

Pozdrawiam ✌️⚘️

PS po kolejnym gieciu juz fotki nie wrzuce dzis, za malo miejsca 🤭

20241028_142800.jpg

20241028_150741.jpg

20241028_151758.jpg

tak to wczoraj wygladalo, a tak wygla juz dzis. Jak cos tam nowego wyniknie dam znac ;). Tymczasem fistaszka spac polozyc, dzis fast food i horror - taki to pozyje na chorobowym 🙃

20241028_152932.jpg

20241029_200117.jpg

@Lady Green zaraz nas wypierdziela 🤣🤣🤣. Przedwczoraj ogladalem "napad" z olafem lubaszenko - tez niezly (no ale juz inna kategoria) . A moze Ty bys cos polecila dobrego, do niedzieli na chorobowym jestem. Pracuje ogolnie noca - wiec spac nie moge no i nadrabiam zaleglosci w produkcjach,  plus mam jeszcze kilka sloikow "smiej zelkow" 🤣

20241030_132213.jpg

50 minut temu, lunatyk44 napisał:

@Lady Green zaraz nas wypierdziela 🤣🤣🤣

Kto? Gdzie? 😎 Nieeeeee, no co Ty... 😉

Właśnie nie pamiętam kiedy coś mnie ostatnio zachwyciło... 🤷‍♀️  no i z racji że oglądam od zawsze naprawdę sporo to z tytułami też ciężko. 😅 Jeden taki w miarę był o ai, drugi o jakimś "leku" w fazie testów... jak sobie przypomnę tytuły to napiszę. 👍🏻

Odnośnie "leków" skojarzyło mi się z takich starszych... Lucy oglądałeś?

@Lady Green ogladlem, juz starszy film. wrota do piekiel ? tarot ? albo 9 wrota, cos z takiego tematu masz dla mnie 😉 ? ostatnio omena ogladalem tego nowego, szalu nie bylo, ale po buszku, samemu z klimatem i otwartym balkonem zrobil robote 🤣🙃

@Lady Green lubie ten dreszczyk ✌️. w odleglych czasach bylem w kinie na rec, naglosnienie tez zrobilo swoje. Akurat ten film milo wspominam, gdzie nie moglem sie przelamac na hiszpanska produkcje filmowa 🙃

@Lady Green az tak stary nie jestem, nie mysl sobie 🤣. Ostatnio bylem na egzorcysta papieza, no ale (powiem przydko) nie przeboleje tego kurwa niemieckiego dubbingu.. nie ma szans ... Nie rozumiem tego 🤣, dzis tez tennerifer 3 bedzie grany - tam zbyt duzo nie mowia to moglbym pojsc, no ale kurwa mac, jakim trzeba byc idiota zeby oszpecac horrory dubbingiem 🤣. Musi na napisy ich nie stac 🤭

*terrifier, nie chce mi sie juz edytowac posta 🤣