lunatyk44 180 Posted October 18, 2024 Dawno mnie nie bylo. A wiec standardowo na plagronie z tym ze teraz sezon w boxie. Ps. wybaczcie ze sie nie odzywalem, a dla pewnej mojej ulubionej Pani blancik ✌️✌️. (oliwa kopala niezle, do salatek - cudo 🤭) 3 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 18, 2024 (edited) @lunatyk44 witamy ponownie, miło Cię znowu widzieć. 😉 Edited October 18, 2024 by Lady Green 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 19, 2024 @Lady Green Pania rowniez 😃 Jedna slicznotka wyszla 05.10 druga 14.10. Akurat mam gosci w domu juz 2 tydzien wiec narazie bez rozmachu 😅. Majac chwile poszedl juz lst, na Panience numer dwa planuje fim'a no ale jeszcze sie okaze 🙃. Dziewczynki jak narazie 24/24 (bo ja tak chce), przelacze na flo jak uznam sam za sluszne ;). Ewentualnie jak wystrzela na flo to trzeba bedzie zainwestowac w wyzszego boxa 🤣. Pozdrawiam forumowiczow plus extra dobra flaszka samogonki dla kolezanki i kolegow ktorzy wspierali mnie przy ostatnim projekcie ✌️✌️ 1 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
doominik 937 Posted October 19, 2024 @lunatyk44 Dostałem od nich darmowe pestki właśnie special queen i wsadziłem na próbę. Kwitły 9 tygodni, plon zacny mimo, że się nie przykładałem. Palenie bardzo dobre. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 28, 2024 @doominik nie watpie, nie moje pierwsze ;). mozna zrobic myk z lampa wyzej. Niech wyciagnie panie troche i po 2 tyg przelaczyc weg przelaczyc na flo, ale nie odda to calej kwintesencji ;) . No i dobra, tak to sie prezentuje. A raczej prezentowalo 😅 na pierwszym zdjeciu. Mieszajacy pierdyknal na szczyt i ch.. zlamal 😅😅 duszki psotniki mam w domu. Mniejsza o wiekszosc, na nr 1 fotce po lst (jedno nagiecie glownego szczytu, po mojemu - napomne). Polamaniec prawie jak po toppingu, plus troszke pekla w poprzek. Ale cos tam poradzilem jej, wyniknie za kilka dni (aluminium tylko z wierzchu, pod spodem szczelnie spozywcza 😅). Wrazie W pobawilem sie jeszcze troszke w naginanko wiec nie ma tego zlego, co na dobre...... . Druga ksiezna jeszcze musi podrosnac troche i jak juz pisalem najprawdopodobniej - fim. Ogolem nie jest zle. Pozdrawiam ✌️⚘️ PS po kolejnym gieciu juz fotki nie wrzuce dzis, za malo miejsca 🤭 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 28, 2024 zapomnielem dodac. To nie glowny szyt pierdyknal, ktory juz nie jest glownym 😈. Ale traktuje go bardziej jak glowny - ale tylko chwilowo 🤭😅 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 29, 2024 tak to wczoraj wygladalo, a tak wygla juz dzis. Jak cos tam nowego wyniknie dam znac ;). Tymczasem fistaszka spac polozyc, dzis fast food i horror - taki to pozyje na chorobowym 🙃 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 29, 2024 @lunatyk44 jaki horror? Ostatnio każdy jaki oglądam jest co najwyżej średni. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 30, 2024 @Lady Green byc mial horror ale wedlug mnie to bardziej thriller.. Nie mniej jednak zalukac mozna, nawet ciekawy - longlegs 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 30, 2024 @lunatyk44 oglądałam go przedwczoraj. 😅 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 30, 2024 @Lady Green ostatnio ciezko o dobry horror. Cos co przykulo moja uwage ostatnio to "Cuando acecha la maldad" z 2023 (when evil lurks) . Jak nie ogladalas to luknij, ma swoj specyficzny klimat. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 30, 2024 @lunatyk44 when evil lurks też oglądałam. 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 30, 2024 @Lady Green zaraz nas wypierdziela 🤣🤣🤣. Przedwczoraj ogladalem "napad" z olafem lubaszenko - tez niezly (no ale juz inna kategoria) . A moze Ty bys cos polecila dobrego, do niedzieli na chorobowym jestem. Pracuje ogolnie noca - wiec spac nie moge no i nadrabiam zaleglosci w produkcjach, plus mam jeszcze kilka sloikow "smiej zelkow" 🤣 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 30, 2024 50 minut temu, lunatyk44 napisał: @Lady Green zaraz nas wypierdziela 🤣🤣🤣. Kto? Gdzie? 😎 Nieeeeee, no co Ty... 😉 Właśnie nie pamiętam kiedy coś mnie ostatnio zachwyciło... 🤷♀️ no i z racji że oglądam od zawsze naprawdę sporo to z tytułami też ciężko. 😅 Jeden taki w miarę był o ai, drugi o jakimś "leku" w fazie testów... jak sobie przypomnę tytuły to napiszę. 👍🏻 Odnośnie "leków" skojarzyło mi się z takich starszych... Lucy oglądałeś? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 30, 2024 @Lady Green ogladlem, juz starszy film. wrota do piekiel ? tarot ? albo 9 wrota, cos z takiego tematu masz dla mnie 😉 ? ostatnio omena ogladalem tego nowego, szalu nie bylo, ale po buszku, samemu z klimatem i otwartym balkonem zrobil robote 🤣🙃 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted October 30, 2024 22 minuty temu, lunatyk44 napisał: tarot Tego jeszcze nie oglądałam więc dziś się to zmieni. Ogólnie moje klimaty widzę. 👍🏻 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted October 30, 2024 @Lady Green lubie ten dreszczyk ✌️. w odleglych czasach bylem w kinie na rec, naglosnienie tez zrobilo swoje. Akurat ten film milo wspominam, gdzie nie moglem sie przelamac na hiszpanska produkcje filmowa 🙃 @Lady Green az tak stary nie jestem, nie mysl sobie 🤣. Ostatnio bylem na egzorcysta papieza, no ale (powiem przydko) nie przeboleje tego kurwa niemieckiego dubbingu.. nie ma szans ... Nie rozumiem tego 🤣, dzis tez tennerifer 3 bedzie grany - tam zbyt duzo nie mowia to moglbym pojsc, no ale kurwa mac, jakim trzeba byc idiota zeby oszpecac horrory dubbingiem 🤣. Musi na napisy ich nie stac 🤭 *terrifier, nie chce mi sie juz edytowac posta 🤣 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted November 21, 2024 jakies 6 - 7 dni po przelaczeniu na flo plus czysta bez papu. Od nastepnego podlania juz z pierwiastkami. Pozdrawiam ✌️✌️ 2 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,600 Posted November 21, 2024 @lunatyk44 tej po lewej też jedzonka nie dostawała? Nie ma za mokro albo za sucho? Fryzjera planujesz? Mierzysz ph? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
lunatyk44 180 Posted November 21, 2024 @Lady Green Jedzonko dostalawaly obydwie 3-1-3, teraz tylko 2x plukanko. Ta z lewej jeszcze odbije 🙃. Roztworu w normie, gleby aktualnie nie wiem - miernik jest w "delegacji" ... 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites