mateo 1,131 Napisano 20 Stycznia (edytowane) O kolor łodyk nie chodziło chodzi o odrosty bo niektóre wyglądają jak banany Już chyba przewrażliwiony jestem po bruc banner Tam stresowałem i próbowałem ze światłem różnych wysokości ale tu na indukcji nic nie ucinam nic nie naginam a warunki opisane wcześniej myślę że nie miały możliwości na stres Ogólnie one są niby mega fioletowe jak z nich najlepiej wyciągnąć kolor i kiedy i jak obniżyć temp żeby nie zestresować za bardzo https://anesiaseeds.com/product/imperium-x/?cgkit_search_word=Imper jak się dobre geny trafi to powinno być coś mniej wiecej @Bubble na braki fosforu chyba za wcześnie tydzień temu przełaczone dopiero Edytowane 20 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Piątek o 18:47 zgadzam się z załogą wyżej co pisali , ona nie pedał 🤣ona taka jest wyjątkowa 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Piątek o 20:35 @mateo a gdzie ja pisałem o brakach fosforu? Jeśli już to raczej magnez bym obstawiał. A ktoś chyba pisał o cal-magu właśnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 05:16 @Bubble pomyłka,faktycznie nie Ty. Szybko chciałem odp i wstawiłem przez pomyłke zła osobę👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 07:31 Tak się dzieje z plantem jak się klona ukorzenia i to całkiem normalne. Kiedyś czytałem, że to z braku czegoś zmieniają się piętra. Nie pamiętam ale jakiś grzech zaniechania to powoduje 🙂 Albo ta odmiana tak ma poprostu. P.s u mnie to samo się jednej dzieje 🙂 Wygląda zdrowo więc się nie przejmuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 11:33 Tylko że te wszystkie z pestki ,klony siedzą w 2 gim⛺ z wiśniami @Lasir wydaje mi się że wszystko przez robale , uszkodziły korzeń później przez to rośliny się zablokowały itd i wszystko od nich się zaczęło. Ale to mój pierwszy raz z robalami teraz już wiem Wiśnie rosną ładnie zieloniutkie miałem w połowie lutego Przełączyć ale nie wiem czy ogarnę je później bo już mają po 32 szczyty i myślę o przełączeniu ale jeszcze miejsce jest w boksie🤣 Ok 2 tydzień po indukcji Miejsce na pochłaniacz jest na razie wilgotność ok 70 % od pon zaczynam zbijać na 50 1 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 12:23 @mateo ten skręt gałęzi chyba w niczym nie zaszkodzi.Zawsze musi być ten pierwszy raz żeby było doświadczenie 😉 Ogród masz piękny.Wpierdala mnie zazdrość jak to widze. Ta budująca zazdrość 🙂 Będziesz to dłuugo palił. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Sobota o 18:18 Kolor łodyg pokazuje stres. Gwarantuje ci, że szkodniki to bardzo duży stres, i to jest najprawdopodobniej powód, ale często rośliny kwitnące na kolorowo też mają przebarwienia, i po prostu trzeba to olać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 19:24 azotu mało nie mają? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 22:28 (edytowane) Mogą mieć trochę za mało bo wracają do siebie po bataliach Robale ,problem z wchłanianiem nawozów ja odbierałem to jako braki i dawałem jeszcze więcej papu przez to je zablokowałem ,w między czasie pH też się rozjechało , w kolejnych krokach zrobiłem płukanie ustabilizowalem pH i podałem nawozami i rośliny musiały zostać przełaczone (brak czasu) jest sens dawać teraz nawóz na grow żeby podbić azot? W poniedziałek wchodzi już (plagron) Sugar rotal 1ml/l Bloom 2ml/l Pk 13,14 1ml/l Będzie ok? @Lasir wydaje mi się że wiśnia będzie lepiej wyglądać w sumie juz wygląda odpukać tam wszystko jest ok rosną szybciej są ładniejsze i zdrowe @Bubble powinien być fiolet zobaczymy🤞 Edytowane Sobota o 22:32 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Poniedziałek o 07:44 Po 1szym dniu już wiem że będzie walka z wilgocią zbiłem z 70 do 60 może być problem przy pogodzie gdzie ciągle pada zbijać nizej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Poniedziałek o 21:02 myślę że na tym etapie wilgoć nie powinna sprawić kłopotu ale później można zbijać , mało się tu udzielam ale ostatnio coś mnie nawróciło , jeśli się mylę to można ripostę zrobić ja tylko doradzam z mojego punktu widzenia , ja druga zimę dopiero boxa mam a tak to outdoor cały czas leciałem ale w tym roku po dwóch latach outdoor se zrobię 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Wtorek o 15:06 (edytowane) Prawy górny róg roślinka ruszyła jak szalona 🤯 na podbicie azotu dać nawóz na grow czy szukać typowo samego nawozu N bez dodatków Jak to się wszystko wypełni ładnie kwiatem to będzie piękny las Z przodu dziura specjalnie na osuszacz tak działa lepiej już spr na 2 namiotach (bez i z) lepiej powietrze się miesza przy tych krzakach Edytowane Wtorek o 15:06 przez mateo 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 13 godzin temu Podlane plagron grow 5ml na 1l każda z roślin z jaśniejszymi i żółtymi liśćmi dostała po 2,5l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 12 godzin temu Dawać między głowne podlania grow (po 1,5 dnia daje po 2,5l wody exstra żeby nie przesuszyć ziemi) czy na 2,3 podlania zamienić bloom na full dawki grow i resztę dodatków na kwitnienie dawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach