mateo 1,131 Napisano 20 Stycznia (edytowane) O kolor łodyk nie chodziło chodzi o odrosty bo niektóre wyglądają jak banany Już chyba przewrażliwiony jestem po bruc banner Tam stresowałem i próbowałem ze światłem różnych wysokości ale tu na indukcji nic nie ucinam nic nie naginam a warunki opisane wcześniej myślę że nie miały możliwości na stres Ogólnie one są niby mega fioletowe jak z nich najlepiej wyciągnąć kolor i kiedy i jak obniżyć temp żeby nie zestresować za bardzo https://anesiaseeds.com/product/imperium-x/?cgkit_search_word=Imper jak się dobre geny trafi to powinno być coś mniej wiecej @Bubble na braki fosforu chyba za wcześnie tydzień temu przełaczone dopiero Edytowane 20 Stycznia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Piątek o 18:47 zgadzam się z załogą wyżej co pisali , ona nie pedał 🤣ona taka jest wyjątkowa 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano Piątek o 20:35 @mateo a gdzie ja pisałem o brakach fosforu? Jeśli już to raczej magnez bym obstawiał. A ktoś chyba pisał o cal-magu właśnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 05:16 @Bubble pomyłka,faktycznie nie Ty. Szybko chciałem odp i wstawiłem przez pomyłke zła osobę👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 07:31 Tak się dzieje z plantem jak się klona ukorzenia i to całkiem normalne. Kiedyś czytałem, że to z braku czegoś zmieniają się piętra. Nie pamiętam ale jakiś grzech zaniechania to powoduje 🙂 Albo ta odmiana tak ma poprostu. P.s u mnie to samo się jednej dzieje 🙂 Wygląda zdrowo więc się nie przejmuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 11:33 Tylko że te wszystkie z pestki ,klony siedzą w 2 gim⛺ z wiśniami @Lasir wydaje mi się że wszystko przez robale , uszkodziły korzeń później przez to rośliny się zablokowały itd i wszystko od nich się zaczęło. Ale to mój pierwszy raz z robalami teraz już wiem Wiśnie rosną ładnie zieloniutkie miałem w połowie lutego Przełączyć ale nie wiem czy ogarnę je później bo już mają po 32 szczyty i myślę o przełączeniu ale jeszcze miejsce jest w boksie🤣 Ok 2 tydzień po indukcji Miejsce na pochłaniacz jest na razie wilgotność ok 70 % od pon zaczynam zbijać na 50 1 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 12:23 @mateo ten skręt gałęzi chyba w niczym nie zaszkodzi.Zawsze musi być ten pierwszy raz żeby było doświadczenie 😉 Ogród masz piękny.Wpierdala mnie zazdrość jak to widze. Ta budująca zazdrość 🙂 Będziesz to dłuugo palił. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 254 Napisano Sobota o 18:18 Kolor łodyg pokazuje stres. Gwarantuje ci, że szkodniki to bardzo duży stres, i to jest najprawdopodobniej powód, ale często rośliny kwitnące na kolorowo też mają przebarwienia, i po prostu trzeba to olać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Sobota o 19:24 azotu mało nie mają? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Sobota o 22:28 (edytowane) Mogą mieć trochę za mało bo wracają do siebie po bataliach Robale ,problem z wchłanianiem nawozów ja odbierałem to jako braki i dawałem jeszcze więcej papu przez to je zablokowałem ,w między czasie pH też się rozjechało , w kolejnych krokach zrobiłem płukanie ustabilizowalem pH i podałem nawozami i rośliny musiały zostać przełaczone (brak czasu) jest sens dawać teraz nawóz na grow żeby podbić azot? W poniedziałek wchodzi już (plagron) Sugar rotal 1ml/l Bloom 2ml/l Pk 13,14 1ml/l Będzie ok? @Lasir wydaje mi się że wiśnia będzie lepiej wyglądać w sumie juz wygląda odpukać tam wszystko jest ok rosną szybciej są ładniejsze i zdrowe @Bubble powinien być fiolet zobaczymy🤞 Edytowane Sobota o 22:32 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Poniedziałek o 07:44 Po 1szym dniu już wiem że będzie walka z wilgocią zbiłem z 70 do 60 może być problem przy pogodzie gdzie ciągle pada zbijać nizej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 170 Napisano Poniedziałek o 21:02 myślę że na tym etapie wilgoć nie powinna sprawić kłopotu ale później można zbijać , mało się tu udzielam ale ostatnio coś mnie nawróciło , jeśli się mylę to można ripostę zrobić ja tylko doradzam z mojego punktu widzenia , ja druga zimę dopiero boxa mam a tak to outdoor cały czas leciałem ale w tym roku po dwóch latach outdoor se zrobię 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano Wtorek o 15:06 (edytowane) Prawy górny róg roślinka ruszyła jak szalona 🤯 na podbicie azotu dać nawóz na grow czy szukać typowo samego nawozu N bez dodatków Jak to się wszystko wypełni ładnie kwiatem to będzie piękny las Z przodu dziura specjalnie na osuszacz tak działa lepiej już spr na 2 namiotach (bez i z) lepiej powietrze się miesza przy tych krzakach Edytowane Wtorek o 15:06 przez mateo 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano wczoraj o 16:00 Podlane plagron grow 5ml na 1l każda z roślin z jaśniejszymi i żółtymi liśćmi dostała po 2,5l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano wczoraj o 16:42 Dawać między głowne podlania grow (po 1,5 dnia daje po 2,5l wody exstra żeby nie przesuszyć ziemi) czy na 2,3 podlania zamienić bloom na full dawki grow i resztę dodatków na kwitnienie dawać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,131 Napisano 19 minut temu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach