Skocz do zawartości
Adi_ejol

Purple Lemonade, Gorilla Cookies, Wedding Cheesecake, Mars Hydro ts1000, 0.36m^2, organika, fotoperiod fast flowering

Rekomendowane odpowiedzi

@Boczelli to tak planowałem 

@Boczelli 3 tydzień flo uśredniając przypada na 15.12, jest sens przedłużyć do 20 i wtedy podlać? Bo potem jadę na urlop na dwa tygodnie i możliwe, że będą dostawać samą wodę. Więc pytanie czy będzie to działać 

Lub maksymalnie mogłyby dostać PK podczas urlopu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli to dostaną po litrze i najwyżej przed powrotem z urlopu jeszcze pk 

Chcę po prostu ograniczyć obowiązki związane z uprawą podczas nieobecności do minimum, ale myślę, że dodanie kilku ml pk do wody potrafi nawet średnio rozgarnięta małpa xD a akurat z takimi mam do czynienia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli @Adi_ejol z iloscia herbatki nie ma co przesadzac. Sam na poczatku lalem jej tyle ile wczesniej rosliny dostawaly piciu. W koncu wyczytalem w internetach, ze nie ma to sensu i wystarczy w zupelnosci 0.5litra tak jak podaje producent. W tych 0.5 znajduje sie wszystko co potrzeba a wieksza ilosc to tylko niepotrzebne marnowanie suszu herbatki🙂 teraz cale flo lalem 0.5 a za kilka h dolewalem wody czy pk aby w sumie mialy ten litr czy 1.2l na leb

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 55, 

lampa 75%
Purple lemonade (pierwsze foto) przyjęła Tabsa najwcześniej i widać, że azotu jej nie brakuje.

Zaraz się zabieram za lolipopping. Zabieg zostanie wykonany w przypadku Purple lemonade i gorilla cookies. Wedding cheesecake jeszcze kilka dni bo jest w tyle i chciałbym żeby się trochę wyciągnęła. 

IMG_3159.jpeg

IMG_3158.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, moonka napisał:

@Boczelli zadnen. Poprostu w 0.5 maja wystarczajaca ilosc wszystkiego i nie mq najmniejszego sensu ladowac w nie wiecej

W takim razie po co razem z herbatka dajesz im jeszcze pk skoro w herbatce maja juz wszystko? 🙂  a moim zdaniem takie uogólnianie jest bez sensu, jednej roslinie wystarczy 0.5l a druga będzie potrzebowała 2l 🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi