WymiataczMega 2,926 Posted November 1, 2024 Mefedron? Haha 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted November 1, 2024 @Adi_ejol mordo Ty im tego tam nie syp bo je wypierdoli 🤣 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 1, 2024 @Boczelli chyba o to chodzi nie? Coś się nie spieszą więc trochę je muszę pospieszyć Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted November 1, 2024 @Adi_ejol w przypadku konopii pospiech nigdy nie pomaga😉 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 1, 2024 @moonka a to ja nie dla siebie tyle tego kryształu przygotowałem xD ja zachowuje cierpliwość i trzeźwość Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 2, 2024 Czy to będzie początek niedoboru wapnia? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted November 2, 2024 Być może. Jakiś calmag proponuje zapobiegawczo. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 2, 2024 @WymiataczMega dziś wieczorem prysnę, myślisz, że warto tak z 2-3 dni i potem obserwować? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,926 Posted November 2, 2024 @Adi_ejol ja bym do ziemi dał. Ale oprysk nie zaszkodzi. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 2, 2024 (edited) No to mała aktualizacja, wczoraj dostały oprysk z soli Epsom ale dziś zauważyłem kilka miejsc które wyglądają jak niedobory wapnia więc poszedł calmag biobizz 2ml/L w oprysku Do tego poprawiłem lst i zrobiłem topping jednej Wczoraj jeszcze spróbowałem zrobić fim, ale nie wiem czy nie wyszedł missed więc wrzucę zdjęcie do oceny I latają mi jakieś skurwiałe muszki w ilości nie wielkiej ale wrzucam lep i oby zdechły Edited November 2, 2024 by Adi_ejol 2 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted November 2, 2024 @Adi_ejol a to nie są slady po soli z oprysku? Te rękawiczki to chyba inaczej się zaklada xD 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 2, 2024 @Boczelli tak się zakłada xd jak inaczej @Boczelli też myślałem, że to mogą być te ślady ale już chuj xd dużo im nie daje to nic im nie będzie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 3,831 Posted November 2, 2024 @Adi_ejol no jak tak. Ten grip, te kropeczki maja byc od srodka zeby lepiej chwytać, chyba ze masz je z dwoch stron albo to jakies inne fikuśne rękawiczki 😅 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted November 2, 2024 @Adi_ejol @Boczelli no oczywiscie, ze sa zle zalozone🙃wypustkami od srodka zeby byl lepszy chwyt 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 2, 2024 @moonka @Boczelli a to są dwie prawe? A to dwie lewe? 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
TaTTiTo 159 Posted November 2, 2024 Wystarczyło wywinąć rękawiczkę do połowy i było by wiadomo 😄 Adi znów jesteś nadgorliwy w uprawie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted November 2, 2024 @Adi_ejol ok moj blad😅 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 2, 2024 @TaTTiTo ukrzyżowałem je na starcie żeby wiedziały kto rządzi 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi_ejol 678 Posted November 3, 2024 dzień 27, powtórzyłem dziś rano oprysk z calmagu 2% i zrobiłem przedostatni topping na gorilla cookies, reszta już przeszła wszystkie cięcia. Plan na ten tydzień: dziewczyny potrzebują kilka dni na przyrosty głównych szczytów więc przełączenie odbędzie się pewnie koło weekendu (~35 dzień) muszę zrobić im fryzjera przed przełączeniem I 4-10.11 to ich piąty tydzień więc będą podlane bakteriami. Przed przełączeniem dostaną może jeszcze po tabsie ale to sie zobaczy Chociaż teraz widzę, że instrukcja biotabs mówi o podlaniu bakteriami w 3 tygodniu flo, więc gdyby ktos mógł sprostować kiedy to najlepiej zrobić 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,993 Posted November 3, 2024 @Adi_ejol generalnie bakterie mozna lac kiedy sie chce. Nie sa to zadne nawozy, ze trzeba sie trzymac danych faz wzrostu. Ja np leje co kilka podlan zeby ziemia miala w sobie zycie + raz na jakis czas przypominajace dawki mikoryzy zeby to wszystko ze soba wspolgralo 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites