Skocz do zawartości
Adi_ejol

Purple Lemonade, Gorilla Cookies, Wedding Cheesecake, Mars Hydro ts1000, 0.36m^2, organika, fotoperiod fast flowering

Rekomendowane odpowiedzi

Różnie może być, mogą być błędy w podlewaniu, mogą być i geny, ja to generalnie ładuję w pierwszym etapie i przy przesdzaniu biorhizotonic od panny i jestem zadowolony, oprócz tego mikoryza, algi to jest to co daje. 

Taka tylko sugestia. 

No i silica na strukturę, po polsku chyba krzemionka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne że będzie swoje. Równie dobrze moglo być wszystko do wyjebania przez plesn, także trzeba się cieszyć tym co jest 😉

Korzen rzeczywiscie slaby. Moim zdaniem to kwestia złego podlewania. Co do mikoryzy to i z nią i bez niej nie zauważyłem różnicy, no ale mimo wszystko dodaje. 

Dla porównania korzen u mnie w takiej samej donicy, jeszcze w trakcie wega.

20250126_173956.jpg.e4944d5d60164742a9e8d5bc7ef15df7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega a no był mycotrex w otwór sadzeniowy przy przesiadce do głównej donicy 

@Cholender jeszcze nie wyschło więc jak coś się z tą pleśnią pojebalo to i tutaj jest ryzyko ale jestem dobrej myśli, raczej to wszystko przeglądnąłem i wyglądało okej. Podlewanie prawdopodobnie za szybko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi