Skocz do zawartości
Adi_ejol

Purple Lemonade, Gorilla Cookies, Wedding Cheesecake, Mars Hydro ts1000, 0.36m^2, organika, fotoperiod fast flowering

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

No to mała aktualizacja, wczoraj dostały oprysk z soli Epsom ale dziś zauważyłem kilka miejsc które wyglądają jak niedobory wapnia więc poszedł calmag biobizz 2ml/L w oprysku

Do tego poprawiłem lst i zrobiłem topping jednej

Wczoraj jeszcze spróbowałem zrobić fim, ale nie wiem czy nie wyszedł missed więc wrzucę zdjęcie do oceny 

I latają mi jakieś skurwiałe muszki w ilości nie wielkiej ale wrzucam lep i oby zdechły 

IMG_2688.jpeg

IMG_2666.jpeg

IMG_2668.jpeg

Edytowane przez Adi_ejol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczyło wywinąć rękawiczkę do połowy i było by wiadomo 😄 Adi znów jesteś nadgorliwy w uprawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień 27, powtórzyłem dziś rano oprysk z calmagu 2% i zrobiłem przedostatni topping na gorilla cookies, reszta już przeszła wszystkie cięcia.

Plan na ten tydzień: dziewczyny potrzebują kilka dni na przyrosty głównych szczytów więc przełączenie odbędzie się pewnie koło weekendu (~35 dzień) 

muszę zrobić im fryzjera przed przełączeniem 

I 4-10.11 to ich piąty tydzień więc będą podlane bakteriami. 

Przed przełączeniem dostaną może jeszcze po tabsie ale to sie zobaczy 

IMG_2695.jpeg

Chociaż teraz widzę, że instrukcja biotabs mówi o podlaniu bakteriami w 3 tygodniu flo, więc gdyby ktos mógł sprostować kiedy to najlepiej zrobić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Adi_ejol generalnie bakterie mozna lac kiedy sie chce. Nie sa to zadne nawozy, ze trzeba sie trzymac danych faz wzrostu. Ja np leje co kilka podlan zeby ziemia miala w sobie zycie + raz na jakis czas przypominajace dawki mikoryzy zeby to wszystko ze soba wspolgralo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi