Skocz do zawartości
Adi_ejol

Purple Lemonade, Gorilla Cookies, Wedding Cheesecake, Mars Hydro ts1000, 0.36m^2, organika, fotoperiod fast flowering

Rekomendowane odpowiedzi

no to jak chcesz jak na zdj to zostawiasz 3 piętro, 1 usuwasz odrosty bo są najsłabsze. Chyba nie ma to znaczenia czy sezon ma 15 dni czy 25, rozwój rośliny ma znaczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie straciły głowę, dziś im skonstruuje jakąś bambusową konstrukcje do lst bo Purple lemonade trochę wyrosła do góry ale to się ogarnie. Gorille będę ciął na czasie 

IMG_2561.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieplanowana aktualizacja: 

macgyver jest grany i podczas przymierzania strąciłem mój „nawilżacz” czyli pudełko z ręcznikiem i pokiereszowałem trochę Purple lemonade xD ale chuja jej będzie a była największa więc akurat się może wyrówna 

IMG_2569.jpeg

IMG_2567.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joo po nocy jak nowa, poza małym wybrakowaniem.

Pytanie mam takie: podlana była litrem 3 dni temu, z wierzchu wyschło ale dosłownie 0,5cm-1cm pod powierzchnią dalej mocno wilgotne wręcz mokrawe, a nie robiłem zadnych dodatkowych dziur u spodu doniczki. Myślicie, że warto coś nawiercić od spodu póki jeszcze są małe? 

IMG_2581.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ma ujście i nie stoi w donicy woda to nie ma potrzeby z drugiej strony robią te donice do lepszej cyrkulacji powietrza więc dodatkowe dziury nie zaszkodzą lecz ja np. nie widzę różnicy miedzy donicą z ilością "w  chuj dziur" a mam taką i ciężko się tylko podlewa bo wypierdala woda z każdej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi