Skocz do zawartości
Gość

Sześć Automatów

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba siatkę z mniejszymi oczkami😅

Wygląda ładnie jak bus ją przetrzymał tydzień i bardziej rozłożył było by lepiej bo masz jeszcze miejsce, i dla tego zawsze kupuję namioty z 3 bokami otwieranymi

Doły jak byś drutem nagiął wstępnie to miał byś na siatce łatwiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo były naginane 3 miesiące Wega było ciężko to opanować siatki szukałem nie mogę nic znaleść do 70x70 z drobnymi oczkami @Cholender jakieś rady przed ścinka ? Co zrobić żeby się ładnie odbarwiła ? 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to patrz siatki na przyczepę można kupić większą i mas na kilka namiotów nawet jak byś chcial

Zobacz u mnie dajesz listwy taker i fajnie to wychodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2x4cm chyba, drewnianą ramę robisz do tego i jest git na środku łapiesz do doniczki jednej albo 2 jakimś drutem bo mają siłe wypychać siatkę do gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo ja to chyba za leniwy jestem swoją drogą dałem ostatnio 3ml/L PK następnym razem zwiększyć czy już do końca przy tym zostać @Cholender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cholender 27.02 maja równe dwa miechy teraz im daje 4ml Pk zostawić już tyle do końca ? I jak będę chciał suszyć w boxie to na ile osuszacz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cholender ok dzięki dziś była woda to akurat za 2 dni dam pk trichomy białe czekam na trochę bursztynów ale to jescze troszkę dzięki za pomoc 🙋‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cholender mieszak ustawić żeby pod nimi dmuchał nie ? I wyciąg na max ?  Myślę czwartek ścinka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja stawiam na co najmniej 0.5kg suchego z tej rośliny 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja tam widze 200g może 250 max, suszone tydzień a nie 2 dni. 

@PogromcaBaobabow zrob tak zeby miec w boxie 50-60% rh i najlepiej poniżej 20stopni. Wyciag na full to bedzie za mocno. Trzymaj takie warunki jak Ci napisałem i delikatna cyrkulacja powietrza, jak wysuszysz za szybko to będzie jebac sianem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cholender tylko ja nie wiem czy z osuszaczem będzie poniżej 20 stopni chyba że Mieszak skieruje w osuszacz żeby chłodziło to ciepło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi