mateo 1363 Napisano 4 Lutego Trzeba siatkę z mniejszymi oczkami😅 Wygląda ładnie jak bus ją przetrzymał tydzień i bardziej rozłożył było by lepiej bo masz jeszcze miejsce, i dla tego zawsze kupuję namioty z 3 bokami otwieranymi Doły jak byś drutem nagiął wstępnie to miał byś na siatce łatwiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego @mateo były naginane 3 miesiące Wega było ciężko to opanować siatki szukałem nie mogę nic znaleść do 70x70 z drobnymi oczkami @Cholender jakieś rady przed ścinka ? Co zrobić żeby się ładnie odbarwiła ? 😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 4 Lutego Jak coś to patrz siatki na przyczepę można kupić większą i mas na kilka namiotów nawet jak byś chcial Zobacz u mnie dajesz listwy taker i fajnie to wychodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego @PogromcaBaobabow zmniejszyć temperature szczególnie w nocy, ale na wybarwianie juz troche późno. Tu geny tez graja duza rolę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego @mateo w sensie jak listwe ? Zaraz poszukam twoich fotorelacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 4 Lutego 2x4cm chyba, drewnianą ramę robisz do tego i jest git na środku łapiesz do doniczki jednej albo 2 jakimś drutem bo mają siłe wypychać siatkę do gory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego @mateo ja to chyba za leniwy jestem swoją drogą dałem ostatnio 3ml/L PK następnym razem zwiększyć czy już do końca przy tym zostać @Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego Dawno Nic Nie Było chyba zmierza ku końcowi 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @Cholender 27.02 maja równe dwa miechy teraz im daje 4ml Pk zostawić już tyle do końca ? I jak będę chciał suszyć w boxie to na ile osuszacz ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @PogromcaBaobabow ja bym ostatni raz dal PK i zaczal sprawdzac trichomy ew. sampelki na testy. 55-60% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @Cholender ok dzięki dziś była woda to akurat za 2 dni dam pk trichomy białe czekam na trochę bursztynów ale to jescze troszkę dzięki za pomoc 🙋♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @Cholender mieszak ustawić żeby pod nimi dmuchał nie ? I wyciąg na max ? Myślę czwartek ścinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @PogromcaBaobabow ale co? Jak bedziesz suszył? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @Cholender ta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 4 Marca Ciekawe ile tego będzie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca @WBB 49,9 😆😆😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca Ja stawiam na co najmniej 0.5kg suchego z tej rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Marca Ja tam widze 200g może 250 max, suszone tydzień a nie 2 dni. @PogromcaBaobabow zrob tak zeby miec w boxie 50-60% rh i najlepiej poniżej 20stopni. Wyciag na full to bedzie za mocno. Trzymaj takie warunki jak Ci napisałem i delikatna cyrkulacja powietrza, jak wysuszysz za szybko to będzie jebac sianem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Marca @Cholender tylko ja nie wiem czy z osuszaczem będzie poniżej 20 stopni chyba że Mieszak skieruje w osuszacz żeby chłodziło to ciepło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 5 Marca @JarzynaSWDN to żeś odleciał 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach