WymiataczMega 2,761 Napisano 28 Grudnia 2024 Pięknie nabita💚👍. Będziesz pan zadowolony 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano 28 Grudnia 2024 @WymiataczMega ta jedna mi się bardziej podoba niż poprzednie uprawy cieszy oko bo zdrowa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano 31 Grudnia 2024 Staram się to jakoś mądrze rozprowadzić ale dużo tego i ciężko tak miejsce zagospodarować na tą chwilę wygląda tak 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 16:33 @Boczelli podlewałem przedwczoraj PK dziś czysta woda i trochę wody się zebrało stwierdzilem ze dla testa zrobie pomiar i troche mnie to dziwi chociaż ty mówiłeś ze w organice pomiarów sie nie robi a prezentują się następująco Ms 7.3 PPM 3736 PH 6.3 i teraz nie wiem czy następne podlanie dawać PK bo zaczyna pokazywać delikatne niedobory chyba ze się mylę i to minimalne przypalenia 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,640 Napisano Środa o 16:46 @PogromcaBaobabow na pewno azotu maja za duzo. Pk mozesz im dawac nie powinno zaszkodzic, lampe na ile % masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 16:47 @Boczelli no na 100% już niestety azot był w tabletce ? One długo miały takie końcówki poza Pk nic nie podaje więcej przy przesadzaniu mieszankę do ziemi robiłem i tabletkę ale to już jakoś 2-3tyg jak dobrze pamiętam @Boczelli a co Jak lampa na100% to źle ? I ogólnie te liście od boków to niedobory ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 138 Napisano Środa o 18:26 @PogromcaBaobabow Dla mnie to wygląda na za dużo azotu, a nie na niedobory, ale mogę się mylić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 18:27 @Bubble azot też łapie boki liści ? Myślałem że końcówki tylko a niedobór potasu bo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,761 Napisano Środa o 18:50 Ta bestia potrzebuje więcej jedzenia. Azotu ma pod korek. Trzeba P i K zwiększyć solidnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 18:51 @WymiataczMega przedwczoraj dawałem ml/l dziś podlałem czystą następną dać 2/L ? Boję się żeby jej nie spalić bo jest za ładna 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,761 Napisano Środa o 18:54 @PogromcaBaobabow banana? Daj 2ml/l Ile ona ma szczytów? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 18:55 @WymiataczMega niewiem 😂 jest tak rozłożone że już się nie doliczę 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,761 Napisano Środa o 18:55 Nawet 3ml bym dał 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 18:56 @WymiataczMega nie usmażę jej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,761 Napisano Środa o 18:58 @PogromcaBaobabow ja ładuje przez okres kwitnienia 3-5ml/l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano Środa o 19:01 @WymiataczMega od 1 podania ? Jak miernik nie kłamał to 3500 ppm to sporo chyba ale nie wiem jak ją uszkodzę to się załamię 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,761 Napisano Środa o 19:22 Od pierwszego podlania w 2 tygodniu kwitnienia. To daj 2 i obserwuj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano 17 godzin temu @Boczelli chyba trochę za szybko trym zrobiłem bo mam wilgotność w przedziale 65-72% w niektórych słoikach kilka razy dziennie otwierając słoik poprawi to ? Czy lepiej jak lampa zgaśnie wstawić otwarte do boxa gdzie jest 50% wilgotności ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 138 Napisano 17 godzin temu A ile masz wilgotności w pomieszczeniu? Jak nie jest za dużo, to wysyp ze słoików codziennie na godzinę do dwóch i zapakuj z powrotem, i tak długo, aż się wilgotność nie ustabilizuje w normalnych granicach czyli 58-63% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 362 Napisano 17 godzin temu @Bubble no podobno idealne 60-65% w pomieszczeniu właśnie mam około 60% czyli na gazetę jakąś wyjść najlepiej będzie dzięki 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach