PogromcaBaobabow 277 Napisano Wtorek o 13:15 @Boczelli poprzednio tak robiłem i ładne fioletowe się robiły przecież przy poprzedniej o tym nawet gadaliśmy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano Wtorek o 13:17 @PogromcaBaobabow to chyba bardziej o obniżaniu temperatury ogolnie niz o tym lodzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 247 Napisano Wtorek o 13:27 Wystarczy mieć w boxie 17-25c i się robią fioletowe, przynajmniej u mnie 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 08:14 @Boczelli ta nie miała nic podawane to ten sezon w piątek go przesadzam ale niewiem co to jest na liściach A tu ten jeden automat też ma coś nie tak 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 09:04 @PogromcaBaobabow @PogromcaBaobabow powiedzialbym ze jedna i druga potrzebuje potasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 09:12 @Boczelli dałem im 2ml dwa dni temu zwiększyć jescze ? I sezon też już potas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 09:13 @PogromcaBaobabow sezonowi mozesz dac do gleby albo oprysk pk, a tamtym bym nie dawał bo maja tez popalenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano wczoraj o 09:13 (edytowane) Ta co kwitnie to głodna. Edytowane wczoraj o 09:13 przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 09:22 @Boczelli @WymiataczMega a oprysk jak rozrobić ? 1ml/L też ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano wczoraj o 09:25 Jaki oprysk? Na co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 09:26 @WymiataczMega no napisał że na ten sezon żeby dać Pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 09:30 @PogromcaBaobabow tych co kwitna juz bym nie pryskal, sezona i owszem mozna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 09:31 @Boczelli no sezonu chce spryskać właśnie jak będę w piątek przesadzał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 09:34 (edytowane) @PogromcaBaobabow jak dasz go do materiałowej donicy to miej na uwadze że będzie trzeba go duzo czesciej podlewac. Ja bym tez zrobil mu kolejny topping przy przesadzaniu, żeby finalnie sam zajął całego boxa, idealnie by tu wjechał scrog na siatce i donica 30l+ Edytowane wczoraj o 09:35 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 09:40 @Boczelli siatkę mam donica ciężej mam 20 a topping w jaki sposób tu wykonać ? Będę wstawiał fotki w piątek jak coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 09:51 @PogromcaBaobabow popatrz filmy czy artykuły na necie jak zrobic topping bo ciężko wytłumaczyć. Wtedy na wszystkich wiekszych szczytach topping, lekki fryzjer i przesiadka do wiekszej donicy za jednym razem. 20l troche malo jak chcesz zrobic potwora na calego boxa, ale moze starczy. Dałbym jednego tabsa przy przesiadaniu i potem kolejnego przy przełączaniu na 12/12 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 12:29 @Boczelli @Boczelli Ale to wszystkie szczyty przycinam i skracam do wysokości reszty czy po prostu odciąć ? Szukałem czegoś ale tylko filmiki są tego podstawowego toppingu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 12:46 @PogromcaBaobabow https://marihuanaforum.pl/topic/68-topping-trening-marihuany/#comments 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 14:03 @Boczelli przecież to to co robiłem w 12 dniu plus minus to teraz znów to samo tylko wszystkie szczyty żeby znów odgałęzienia puściły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano wczoraj o 14:27 @PogromcaBaobabow tak, nie koniecznie wszystkie ale te największe bym ciachnął 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach