mateo 1,155 Napisano wczoraj o 14:51 Trzeba siatkę z mniejszymi oczkami😅 Wygląda ładnie jak bus ją przetrzymał tydzień i bardziej rozłożył było by lepiej bo masz jeszcze miejsce, i dla tego zawsze kupuję namioty z 3 bokami otwieranymi Doły jak byś drutem nagiął wstępnie to miał byś na siatce łatwiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 425 Napisano 22 godziny temu @mateo były naginane 3 miesiące Wega było ciężko to opanować siatki szukałem nie mogę nic znaleść do 70x70 z drobnymi oczkami @Cholender jakieś rady przed ścinka ? Co zrobić żeby się ładnie odbarwiła ? 😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,155 Napisano 21 godzin temu Jak coś to patrz siatki na przyczepę można kupić większą i mas na kilka namiotów nawet jak byś chcial Zobacz u mnie dajesz listwy taker i fajnie to wychodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,816 Napisano 20 godzin temu @PogromcaBaobabow zmniejszyć temperature szczególnie w nocy, ale na wybarwianie juz troche późno. Tu geny tez graja duza rolę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 425 Napisano 20 godzin temu @mateo w sensie jak listwe ? Zaraz poszukam twoich fotorelacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,155 Napisano 20 godzin temu 2x4cm chyba, drewnianą ramę robisz do tego i jest git na środku łapiesz do doniczki jednej albo 2 jakimś drutem bo mają siłe wypychać siatkę do gory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 425 Napisano 20 godzin temu @mateo ja to chyba za leniwy jestem swoją drogą dałem ostatnio 3ml/L PK następnym razem zwiększyć czy już do końca przy tym zostać @Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach