PogromcaBaobabow 391 Napisano 7 Stycznia @moonka @Boczelli a PK walić co 2 czy 3 podlanie ? W sensie ok woda pk czy pk woda woda ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Piątek o 07:42 @Boczelli To niedobory czy nadmiar bo dziś podlewam i nie wiem ile dać tego pk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano Piątek o 08:00 @PogromcaBaobabow nabite azotem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Piątek o 08:01 @Adi_ejol przecież na daje w tym pk aż tyle go jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano Piątek o 08:03 @PogromcaBaobabow masz butelkę to widzisz ile jest, ale widać, że ciemne jak chuj i końcówki popalone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Piątek o 08:14 Ja bym nic oprócz wody narazie nie dawal 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Piątek o 09:29 @Boczelli ile podłam + - ? Jedno było sama woda teraz drugie I swoją drogą nie całą taką jest tylko kilka liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Piątek o 11:58 @PogromcaBaobabow mysle ze jeszcze ze 2 razy woda na pewno, przydał by się tez fryzjer 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Piątek o 12:02 @Boczelli to co ciąć ja jeszcze ? Mówiłeś żeby zostawić. Siatki nie ściągnę czyli wycinać liście tak jak jest ile dam radę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Piątek o 12:44 @Boczelli bo dziś w sumie ja mogę przyciąć zrobić tylko więcej prześwitu na topy nie ? Tylko czy za późno nie jest to 2 tydzień flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Piątek o 12:49 @PogromcaBaobabow z powycinaj te które przysłaniają inne, zrob troche przeswit dla topów, jak masz dostep to powycinaj nieoświetlone doły. Mozesz ciąć , ale zrob to raz a porzadnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Piątek o 17:14 @Boczelli a właśnie te górne liście przy topach mogę zostawić ? Tylko te niżej wycinać nie ? Chce żeby ładnie wyglądało hah i ogólnie jutro jednak dopiero bo lampa zgasła a mnie w domu nie ma to rano to ogarnę na spokojnie i wstawię fotki jak coś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 13:34 @Boczelli będę ciał szybkiej odp potrzebuje małe doły mówisz o tych ? I w całości to walić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,080 Napisano Sobota o 13:41 Takie które nie łapią światła. Bo mogą się zapowiadać że będą ładne kolby ale bez światła to będzie tylko popcorn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Sobota o 13:55 @PogromcaBaobabow no na przyklad takie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 14:43 Mam nadzieję że nie przesadziłem @Boczelli Nie nawidzę tak wycinać bo wycinam szczyty też i potem brzydko wyglądają nie mają takiej korony kozackiej @Boczelli @mateobedxie ok ? 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Sobota o 14:57 Już jutro się ogarnie 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano Sobota o 15:04 @WymiataczMega ta ale ja nie lubię ciąć wydaje mi się że wizualnie gorzej wygląda 😂😂😂 ale jest ok ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,080 Napisano Sobota o 15:15 Szybko się zregeneruje wyjdzie na dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano Sobota o 15:47 Jest dobrze, dzięki temu te szczyty które zostawiłeś powinny urosnac wieksze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach