Adi_ejol 379 Napisano wczoraj o 07:24 @moonka sześć automatów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano wczoraj o 07:26 @Adi_ejol a no tak...🙈😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 129 Napisano wczoraj o 08:03 @moonka Ale to automaty 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,018 Napisano wczoraj o 08:09 @PogromcaBaobabow zobacz sobie jak rozrosły się automaty u @Lady Green. Zostaw 4, nie mecz ich za bardzo i będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 188 Napisano wczoraj o 08:13 11 godzin temu, PogromcaBaobabow napisał: @moonka nie pozbiera się chyba jak zasądzę szybko dwie kolejne to dwa trzy tyg odstępu to będzie dużo ? @WymiataczMega to wiem ale odrazu jak już ma preflowery ? I jaka ilość na litr ? swoje 1 lst uratowałem zwykła taśma klejąca do pakowania paczek po 2 tyg możesz ja zdjąć roslina bedzie miała taka bulwę w tym miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 129 Napisano wczoraj o 10:32 @Cykacz Ale ona cała opadła liście i wsystko na ziemi leży @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 129 Napisano 14 godzin temu @Boczelli odpadł ten szczyt czyli całkiem się musiał przerwać zostawić to coś z tego wyrośnie ? A z tą kombinuje tak na chwilę obecną idzie zobaczymy co będzie i jedna ma jakieś liście dziwne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,018 Napisano 14 godzin temu @PogromcaBaobabow jak chcesz takie manewry robic i je męczyć to trzeba było sezony posadzić, tu możesz osiągnąć odwrotny skutek i mieć same karły przez ciągły stres. Moim zdaniem na automatach to max jedno ciecie lub lekkie LST i tyle jesli chodzi o trening. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,101 Napisano 14 godzin temu Dokładnie jak wyżej 👍. Daj im odetchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano 14 godzin temu Jak dla mnie to one juz w tym momencie sa skazane na bycie karlami... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 129 Napisano 13 godzin temu @moonka mogła mieć wpływ na to lampa bo jedna nie była nic stresowana a jakaś mała się wydaje @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach