Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, PogromcaBaobabow napisał:

@moonka nie pozbiera się chyba jak zasądzę szybko dwie kolejne to dwa trzy tyg odstępu to będzie dużo ? 

@WymiataczMega to wiem ale odrazu jak już ma preflowery ? I jaka ilość na litr ? 

swoje 1 lst uratowałem zwykła taśma klejąca do pakowania paczek po 2 tyg możesz ja zdjąć roslina bedzie miała taka bulwę w tym miejscu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow jak chcesz takie manewry robic i je męczyć to trzeba było sezony posadzić, tu możesz osiągnąć odwrotny skutek i mieć same karły przez ciągły stres. Moim zdaniem na automatach to max jedno ciecie lub lekkie LST i tyle jesli chodzi o trening.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te mają 14 miesiąc coś jednej dolega z lisciami a te mają 8 miesiąc coś jest nie tak z całą tą plantacją… ja nie wiem czy nie wystarczyło samej siatki zastosować 

image.jpg

image.jpg

W każdym bądź razie będę się bawił i testował inaczej nie dojdę do wprawy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Chciales sie pobawic automatami to teraz masz tego skutki🤷‍♂️ Na dniach zacznal kwitnac i obawiam sie, ze nie bedziesz zadowolony z efektu koncowego...

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow tzn co ma siatka pomóc w tej sytuacji? 

Te duże jak na 3 tygodnie to chyba bez tragedii, ta większa 2 tygodniowa coś odpierdala no ale bez paniki imo a ta najmniejsza no to zmaltretowana to nie będzie zaskoczenia jak wyrośnie karzel

Nie stresować, pilnować warunu i tyle, bez filozofii 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Adi_ejol no ja zrobiłem tylko lst i topping dlatego jestem w szoku że tak się dzieje zobaczymy jak to będzie szło nic nie zrobię najwyżej będzie mniej 

@moonka wlasnie chce się tego nauczyć żeby światłem to regulować poprzednie tak regulowałem że miały 150cm…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie lampę jak mam na 30% to kiedy ją podkręcić mocniej ? Czy dopiero pod koniec kwitnienia na 100% ? I z 30 na 100 to nie jest szok dla roślinki też ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi