Adi_ejol 531 Napisano 29 Października @moonka sześć automatów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 29 Października @Adi_ejol a no tak...🙈😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 29 Października @moonka Ale to automaty 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 29 Października @PogromcaBaobabow zobacz sobie jak rozrosły się automaty u @Lady Green. Zostaw 4, nie mecz ich za bardzo i będzie git 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 232 Napisano 29 Października 11 godzin temu, PogromcaBaobabow napisał: @moonka nie pozbiera się chyba jak zasądzę szybko dwie kolejne to dwa trzy tyg odstępu to będzie dużo ? @WymiataczMega to wiem ale odrazu jak już ma preflowery ? I jaka ilość na litr ? swoje 1 lst uratowałem zwykła taśma klejąca do pakowania paczek po 2 tyg możesz ja zdjąć roslina bedzie miała taka bulwę w tym miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 29 Października @Cykacz Ale ona cała opadła liście i wsystko na ziemi leży @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 30 Października @Boczelli odpadł ten szczyt czyli całkiem się musiał przerwać zostawić to coś z tego wyrośnie ? A z tą kombinuje tak na chwilę obecną idzie zobaczymy co będzie i jedna ma jakieś liście dziwne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 30 Października @PogromcaBaobabow jak chcesz takie manewry robic i je męczyć to trzeba było sezony posadzić, tu możesz osiągnąć odwrotny skutek i mieć same karły przez ciągły stres. Moim zdaniem na automatach to max jedno ciecie lub lekkie LST i tyle jesli chodzi o trening. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 30 Października Dokładnie jak wyżej 👍. Daj im odetchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 30 Października Jak dla mnie to one juz w tym momencie sa skazane na bycie karlami... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 30 Października @moonka mogła mieć wpływ na to lampa bo jedna nie była nic stresowana a jakaś mała się wydaje @Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 1 Listopada Te mają 14 miesiąc coś jednej dolega z lisciami a te mają 8 miesiąc coś jest nie tak z całą tą plantacją… ja nie wiem czy nie wystarczyło samej siatki zastosować W każdym bądź razie będę się bawił i testował inaczej nie dojdę do wprawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 1 Listopada Ile one mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 1 Listopada @WymiataczMega te dwie co mają więcej liści 3 tyg a te drugie 2 tyg Trochę wydaje mi się je zahamowałem ale zobaczymy teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 1 Listopada (edytowane) Chciales sie pobawic automatami to teraz masz tego skutki🤷♂️ Na dniach zacznal kwitnac i obawiam sie, ze nie bedziesz zadowolony z efektu koncowego... Edytowane 1 Listopada przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 1 Listopada @moonka no też mi się tak wydaje będzie nauczka ja chciałem coś zrobić żeby one nie miały znów 150cm bo to była katorga… myślę że może siatka będzie dobrym wyjściem z sytuacji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,562 Napisano 1 Listopada @PogromcaBaobabow trzeba bylo im zrobic lst i hamowac wzrost swiatlem. Prosciej sie nie da zmusic roslin do pozostania niskimi🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 531 Napisano 1 Listopada @PogromcaBaobabow tzn co ma siatka pomóc w tej sytuacji? Te duże jak na 3 tygodnie to chyba bez tragedii, ta większa 2 tygodniowa coś odpierdala no ale bez paniki imo a ta najmniejsza no to zmaltretowana to nie będzie zaskoczenia jak wyrośnie karzel Nie stresować, pilnować warunu i tyle, bez filozofii 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 2 Listopada @Adi_ejol no ja zrobiłem tylko lst i topping dlatego jestem w szoku że tak się dzieje zobaczymy jak to będzie szło nic nie zrobię najwyżej będzie mniej @moonka wlasnie chce się tego nauczyć żeby światłem to regulować poprzednie tak regulowałem że miały 150cm… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 2 Listopada Jeszcze jedno pytanie lampę jak mam na 30% to kiedy ją podkręcić mocniej ? Czy dopiero pod koniec kwitnienia na 100% ? I z 30 na 100 to nie jest szok dla roślinki też ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach