Adi_ejol 378 Napisano 10 godzin temu @moonka sześć automatów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,072 Napisano 10 godzin temu @Adi_ejol a no tak...🙈😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 129 Napisano 9 godzin temu @moonka Ale to automaty 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,007 Napisano 9 godzin temu @PogromcaBaobabow zobacz sobie jak rozrosły się automaty u @Lady Green. Zostaw 4, nie mecz ich za bardzo i będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 180 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, PogromcaBaobabow napisał: @moonka nie pozbiera się chyba jak zasądzę szybko dwie kolejne to dwa trzy tyg odstępu to będzie dużo ? @WymiataczMega to wiem ale odrazu jak już ma preflowery ? I jaka ilość na litr ? swoje 1 lst uratowałem zwykła taśma klejąca do pakowania paczek po 2 tyg możesz ja zdjąć roslina bedzie miała taka bulwę w tym miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 129 Napisano 7 godzin temu @Cykacz Ale ona cała opadła liście i wsystko na ziemi leży @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach