szamayo 648 Napisano 7 godzin temu @sienet z tego co mi się obiło o uszy to Mentzen w Sejmie wypowiadał się nt. konopii, ale to odległe w czasie bo w opozycji nie ma wpływu, ale pozytywnie ocenia legalizację, powołując się na korzyści finansowe dla państwa, także może za 10 lat będzie legal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 104 Napisano 5 godzin temu @szamayo Hołownia też jest za, się wypowiadał, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 511 Napisano 5 godzin temu @divi0000 nie no zajebistą ekipę zmontowali jeszcze dodać do nich Palikota ale to jak wyjdzie to dołączy XD @szamayo fakt konferencja jest za legalizacją albo przynajmniej depenalizacją. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 648 Napisano 4 godziny temu @divi0000 dla mnie człowiek niewiarygodny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 3 godziny temu @szamayo Bo mentzen wiarygodny... Tam jeden drugiego wart jest... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 648 Napisano 2 godziny temu @Bubble czas pokaże, póki co trzecia droga prowadzi dokładnie tam gdzie Her Tusk wskaże więc to żadna zmiana, a tu jest szansa w którą wierzę i kibicuje mocno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 2 godziny temu Niestety ja nie bo droga w którą chcą pójść jest dla mnie nieakceptowalna, ale uważam, że to forum to nie miejsce na wygłaszania swoich poglądów politycznych, a tym bardziej czyjaś fotorelacja, więc nie chciałbym ciągnąć dalej dyskusji. I po prostu zgodzić się, że mamy odmienne zdania w tej kwestii. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 511 Napisano 1 godzinę temu Ja tam nie mam jakiś poglądów politycznych ale patrzę realistycznie życiowo że jakby miało coś ruszyć na poważnie to by tym zajmowali się poważni ludzie i partia rządząca by wystosowała jakieś stanowisko może nawet sam Tusk bo zbliżają się wybory ale jak słyszę takie nazwiska to już wiem w którą stronę to zmierza xd. W ogóle to cud że medyczniak w tym kraju przeszedł. Może coś tam ruszy jednak za kilka lat bo te prawo może stać się poniekąd martwe przez dużą akceptacje bo nikomu się już nie chce karać i łapać za majeranek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach