szamayo 885 Napisano 30 Stycznia @sienet z tego co mi się obiło o uszy to Mentzen w Sejmie wypowiadał się nt. konopii, ale to odległe w czasie bo w opozycji nie ma wpływu, ale pozytywnie ocenia legalizację, powołując się na korzyści finansowe dla państwa, także może za 10 lat będzie legal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 152 Napisano 30 Stycznia @szamayo Hołownia też jest za, się wypowiadał, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 518 Napisano 30 Stycznia @divi0000 nie no zajebistą ekipę zmontowali jeszcze dodać do nich Palikota ale to jak wyjdzie to dołączy XD @szamayo fakt konferencja jest za legalizacją albo przynajmniej depenalizacją. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 885 Napisano 30 Stycznia @divi0000 dla mnie człowiek niewiarygodny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 30 Stycznia @szamayo Bo mentzen wiarygodny... Tam jeden drugiego wart jest... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 885 Napisano 30 Stycznia @Bubble czas pokaże, póki co trzecia droga prowadzi dokładnie tam gdzie Her Tusk wskaże więc to żadna zmiana, a tu jest szansa w którą wierzę i kibicuje mocno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 30 Stycznia Niestety ja nie bo droga w którą chcą pójść jest dla mnie nieakceptowalna, ale uważam, że to forum to nie miejsce na wygłaszania swoich poglądów politycznych, a tym bardziej czyjaś fotorelacja, więc nie chciałbym ciągnąć dalej dyskusji. I po prostu zgodzić się, że mamy odmienne zdania w tej kwestii. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 518 Napisano 30 Stycznia Ja tam nie mam jakiś poglądów politycznych ale patrzę realistycznie życiowo że jakby miało coś ruszyć na poważnie to by tym zajmowali się poważni ludzie i partia rządząca by wystosowała jakieś stanowisko może nawet sam Tusk bo zbliżają się wybory ale jak słyszę takie nazwiska to już wiem w którą stronę to zmierza xd. W ogóle to cud że medyczniak w tym kraju przeszedł. Może coś tam ruszy jednak za kilka lat bo te prawo może stać się poniekąd martwe przez dużą akceptacje bo nikomu się już nie chce karać i łapać za majeranek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach