Skocz do zawartości
WBB

400W HPS, 80x80x160, 9xGelato AF. Zestaw Plagrona mineralny. nasionamarychy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@WBB Obyś się mylił, może wreszcie powoli zaczniemy dobijać do cywilizacji chociaż w tej kwestii. Ja obejrzałem całą komisję, pytanie czy projekt trafi pod obrady, ale pewne mamy jak w banku, że jeśli trafi to PSL się wypnie, PO zależy od wieku, no lewica pewnie na tak, a reszta wiadomo jak zagłosuje. Więc szanse są mizerne, chyba że ktoś kalkulator weźmie i policzy wpływy do budżetu tak jak to zrobili nasi zachodni sąsiedzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bubble jedna pożyteczna rzecz jaką by zrobili to jakby to weszło.

A później niech spierdalają. Nawet z pisiorami bym poszedł jakby zamach stanu trzeba było zrobić 🙂

Albo moze lepiej tak nie pisać bo się Rudy znowu wścieknie i rozpierdoli nam forum 🙂

Edytowane przez WBB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB Może pozostańmy poza polityką, ja to od zawsze niestety głosuje na mniejsze zło, co jest wkurwiające, ale po co wprowadzać jeszcze to kurestwo do naszej pasji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bubble głosuje na mniejsze zło... A nie lepiej nie głosować w ogóle? Gdyby 100% się wypięło na wybory to co wtedy? Fasada by się rozpadła. Tylko tyle i aż tyle. 

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bubble nie twierdze że są ustawione. Uważam że niezależnie od tego czy wygrają Ci z lewej czy Ci z prawej to i tak tak samo będą realizować narzucony odgórnie plan. 🤷‍♀️ Ale z tym też nie musisz się zgadzać. Tzn wierzyć. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green NIe wierzę w odgórny plan, ale zgadzam się z Tobą, że większość z tych ludzi jest gówno warta, i bez znaczenia czy to prawa czy lewa strona barykady. I czy wygrają jedni czy drudzy to i tak nam dojebią, jednak nie głosując zrzekam się trochę prawa do krytykowania 😄. Ciężki temat generalnie, przez tych skurwysynów miałem naprawdę w chuj osobistych problemów, ale dalej staram się wierzyć, że dojrzejemy do demokracji i jakoś to będzie. 

Jest też opcja,  że niedługo będziemy gadać po rosyjsku więc w sumie chyba dyskusja bez sensu. 

I więcej nie wypowiadam się na tematy polityczne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB Miałem przejebane, bardzo żeśmy się z suką nie lubili :D, Nawet wyglądała jak taka ruska suka konfidentka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi