Bubble 199 Napisano Czwartek o 15:36 @WBB Obyś się mylił, może wreszcie powoli zaczniemy dobijać do cywilizacji chociaż w tej kwestii. Ja obejrzałem całą komisję, pytanie czy projekt trafi pod obrady, ale pewne mamy jak w banku, że jeśli trafi to PSL się wypnie, PO zależy od wieku, no lewica pewnie na tak, a reszta wiadomo jak zagłosuje. Więc szanse są mizerne, chyba że ktoś kalkulator weźmie i policzy wpływy do budżetu tak jak to zrobili nasi zachodni sąsiedzi. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano Czwartek o 15:49 (edytowane) @Bubble jedna pożyteczna rzecz jaką by zrobili to jakby to weszło. A później niech spierdalają. Nawet z pisiorami bym poszedł jakby zamach stanu trzeba było zrobić 🙂 Albo moze lepiej tak nie pisać bo się Rudy znowu wścieknie i rozpierdoli nam forum 🙂 Edytowane Czwartek o 15:50 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 15:51 @WBB Może pozostańmy poza polityką, ja to od zawsze niestety głosuje na mniejsze zło, co jest wkurwiające, ale po co wprowadzać jeszcze to kurestwo do naszej pasji. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Czwartek o 16:22 (edytowane) @Bubble głosuje na mniejsze zło... A nie lepiej nie głosować w ogóle? Gdyby 100% się wypięło na wybory to co wtedy? Fasada by się rozpadła. Tylko tyle i aż tyle. Edytowane Czwartek o 16:23 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 16:24 @Lady Green Nie lubiuę jak ktoś decyduje za mnie, akurat nie wierzę w teorie spiskowe o ustawionych wyborach. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Czwartek o 16:28 @Bubble nie twierdze że są ustawione. Uważam że niezależnie od tego czy wygrają Ci z lewej czy Ci z prawej to i tak tak samo będą realizować narzucony odgórnie plan. 🤷♀️ Ale z tym też nie musisz się zgadzać. Tzn wierzyć. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 16:34 @Lady Green NIe wierzę w odgórny plan, ale zgadzam się z Tobą, że większość z tych ludzi jest gówno warta, i bez znaczenia czy to prawa czy lewa strona barykady. I czy wygrają jedni czy drudzy to i tak nam dojebią, jednak nie głosując zrzekam się trochę prawa do krytykowania 😄. Ciężki temat generalnie, przez tych skurwysynów miałem naprawdę w chuj osobistych problemów, ale dalej staram się wierzyć, że dojrzejemy do demokracji i jakoś to będzie. Jest też opcja, że niedługo będziemy gadać po rosyjsku więc w sumie chyba dyskusja bez sensu. I więcej nie wypowiadam się na tematy polityczne. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Czwartek o 16:40 @Bubble Tester zna rosyjski, jakby co to nas podszkoli. 🙂 Umiem już liczyć do 20, dzień dobry i do widzenia. 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 16:41 @Lady Green ja to się 8 lat uczyłem, coś tam gadam 😄, jakoś damy radę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano Czwartek o 16:43 1 minutę temu, Bubble napisał: @Lady Green ja to się 8 lat uczyłem, coś tam gadam 😄, jakoś damy radę Ja też.... ale chyba nie aż 8 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 16:45 @WBB Miałem przejebane, bardzo żeśmy się z suką nie lubili :D, Nawet wyglądała jak taka ruska suka konfidentka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Czwartek o 16:46 @Bubble poprawka, do 29 policze. 😉 Ja się uczyłam chyba 4 lata rosyjskiego, może 3, nie pamiętam. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 16:47 @Lady Green później jest tridcjat nie wiem jak tu cyrylice odpalić 😛 i później tak samo, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Czwartek o 17:00 Całą podstawówkę miałem rosyjski. @Bubble czterdzieści jest inaczej 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Czwartek o 17:02 @WymiataczMega sorak? Albo cos w tym stylu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Czwartek o 17:04 @Lady Green dokładnie 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Czwartek o 17:08 A jak jest 100? Bo umiem już liczyć do 99. Proszę jak szybko się uczę. 😎😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Czwartek o 18:07 @WymiataczMega Chodziło mi o 31,32,33...39, ale masz racje 40 to sorok 😛 @Lady Green sto jest po prostu sto 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano Niedziela o 09:41 @WBB jak wygląda sytuacja? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Niedziela o 10:04 @Lady Green od wczoraj trymuje 👃😉 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach