Lady Green 2,128 Napisano 22 Października @WBB jeszcze? 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 22 Października Niby komplet ale dlaczego takie małe... Zanim ją się zdecyduje co robić to będzie już za daleko 🙂 Takiego LST na odpierdol to jeszcze nie robiłem. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października @WBB zawsze musi być ten pierwszy raz, może to "wypalenie zawodowe"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 22 Października @vego1989 no może być... i brak motywacji 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 22 Października @WBB braki Cię nie motywują? 😎 Smak sampelków? 🥰 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 23 Października @Lady Green jeszcze dodam brak perspektyw w tym grow 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Października @WBB więcej optymizmu, może wcale nie będzie tak źle... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października @Lady Green dokładnie, jeszcze będą szyszunie z tego 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 23 Października Ja bym powiedział czemu ale mnie piętnują tu za to 😅 chyba bedziesz mial farme karłów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 23 Października @Boczelli dawaj... koledzy wyżej już też mówili z czym się zgadzam. Aha.... chyba wiem o co chodzi. Widzisz, że też o tym nie wspominam 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 23 Października @WBB wydasz opinie na koniec jak wyszło 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 23 Października @Boczelli ja już mam wybrane w promocji z BF ale brat tego przetrawić chyba nie umie 🙂 Chociaż połowę bym wymienił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 23 Października @WBB BF mnie nie zawodzi 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 23 Października @WBB nie no nie wiem czy jest sens wymieniać, może się jeszcze ogarna. Szkoda troche tego czasu co już minął 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 23 Października @WymiataczMega miałem już, ale petardy nie było bo lampa by się Pro przydała @Boczelli no właśnie dlatego wszystko przesadzone i leci... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 23 Października @WBB haha u mnie jest już pro 🤗 zobaczymy co wyjdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 23 Października Jak podlewacie od razu po wsadzeniu pierwsze podlania? Opryskiem? Bo nic tak mnie nie wkurwia jak się ziemia rozpływa i prawie, że korzeń odsłania. Ja to później w tym błocie poprawiam i następne podlewanie to samo 🙂 Ale 9 litrów opryskiwaczem takim ręcznym też mi się nie widzi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Października @WBB pożycz od dziecka konewkę. Ja słonikiem podlewałam zanim kupiłam sobie swoją taką małą. 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 23 Października @Lady Green hmmm.... w sumie przez to sitko może by się nadawało. Ale dziecko ma takie naprawdę dziecięce, latem targała duża konewkę po ogródku 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 23 Października Ja miałam coś w tym stylu, max 0.5l., fajnie powoli z tego leciało. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach