Lady Green 2,140 Napisano 11 Września @Boczelli moje co prawda sezony po toppingu przegoniły wzrostowo te bez (miały też mniejsze donice i były łamane)... Jeśli lampa pojdzie wyżej na więcej % to nie wystarczy i tym i tym? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 11 Września @Lady Green mysle ze wtedy te mniejsze będą się wyciagac mocniej do swiatla, ale mozesz cos pod nie podkladac itd. Na wszystko znajdzie sie sposob, gorzej jak te automaty wyjebie na 1.5m 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Września Tak teraz patrze w kalendarz i automatom dziś stukło 2 tygodnie od wyjścia z ziemi. Najstarszy sezon wyszedł tydzień temu, najmłodszy w piątek. Najmniejszy slurricane się ogarnął za to gsc coś odwala. Tak się zastanawiam... a może sezony też puszczę bez treningów... 🤔 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 11 Września Tnij te automaty zamiast sie zastanawiac czy warto🙃 w innym wypadku bedziesz miala duze dysproporcje a tak sezony dogonia auto zanim te sie ogarna. Nie zwlekaj bo jeszcze z tydzien i zaczna flo a wtedy bedzie juz po zawodach🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Września Raczej nie będę ich cięła, namawiacze do złego... 😅 Nie mam w ogóle wizji tego, nad którym piętrem i co dzięki temu zyskam poza tym ze je spowolnie? Jedną poskładałam 2 dni temu i teraz mam ją ciachnąć? Przecież to niehumanitarne. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 11 Września @Lady Green zyskasz to, ze szczyty sie dogonia a rosliny nie beda tak bardzo rosly w gore a zrobia sie troche bardziej rozlozyste. Ja namawiam bo osobiscie nie lubie puszczac roslin samopas😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 11 Września @Lady Green normalnie tnij, nie cackaj się z nimi. Nie chciała na glebę to teraz powinna stracić łeb. Albo pokażesz im kto tu rządzi albo bedziesz im wycinać dach w boxie za miesiąc 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Września @Boczelli 👀 jakie podejście brutalne... 👀 To może im od razu poodstrzelam, obcinanie pójdzie za cicho. 😎 A sezonom powiem że też je to czeka jak się nie będą słuchać. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 11 Września Dobrze piszą 😎. Rób topping to będą szły równo. Treningi zwiększają plon. Chwasty to lubią 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 11 Września Najlepiej zrób topping, urwij tylko stożek wzrostu. Zostanie Ci 6-10 odrostów na automat, myślę że w sam raz. W między czasie usuniesz co nie przyda się. Automaty zaraz będą potrzebowały bardzo dużo światła, a siewki ułamek tego, dlatego różnica w wysokości nie jest na złe. Skoro masz taką różnice między af, a fp to zrób mine lining na 8 lub 16 szczytów i wydłuż wegetację maksymalnie, ale zyskaj na tym lepsze automaty i nowe doświadczenia na fotoperiodykach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Września Matko, zmówiliście się wszyscy przeciwko mnie czy faktycznie nie mam racji upierając się przy swoim? 🤔😅 Nie chce ich kaleczyć a tu mainlining... 🙄 wolałabym ograniczyć się do lst. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 11 Września Weź nie bądź baba😭Pokaż jaja i kto tu rządzi. Jak Ci coś nie wyjdzie to co się stanie? I tak będzie gęsto, więc co Ci szkodzi. Pierwszy raz zawsze boli 😔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Września @Wladimir jestem "babą" to jak mam nią nie być? 😂 Jak mi nie wyjdzie to się stanie wielkie nic. 😉 Ciebie bolał pierwszy raz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 11 Września (edytowane) Jesteś kobietą, to nie znaczy że masz być babą. Pierwszy raz czego?🛏️ A po co pytam... Nie Edytowane 11 Września przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Września @Wladimir no bardzo ładnie wybrnąłeś, podoba mi się. 😊 I jeszcze doszliśmy wspólnie do wniosku że jednak nie zawsze pierwszy raz boli... Cóż za zgodność. 🙂 Mnie tez nie bolało gdy pierwszy raz obcinałam głowy roślinkom. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 12 Września Dobra, przemyślałam sprawę i nożyczki poszły w ruch... Jednak żeby nie było całkiem po Waszemu 😜 to zrobiłam im fim zamiast toppingu. A przynajmniej próbowałam (pierwszy raz) 😅, co wyjdzie to się okaże... 🙄😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,339 Napisano 12 Września Pokaż foty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 12 Września @WymiataczMega nie zrobiłam. 🙈 Weryfikacja musi być? 😅 Mnie tam dobrze póki co żyć w świadomości że być może mi się udało... 😊 Później jakieś zrobie i dodam. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Września Same pierwsze razy się tu odbywają 🧐 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Września Pokaż tego FIMa bo mój pierwszy i jak na razie ostatni nie przyniósł żadnych zamierzanych efektów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach