Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

@Wladimir one też już tyle fryzjerów przeszły w pierwszych 3 tyg flo że myślałam że jest już ok. Może faktycznie powinnam się bardziej skupić na górze... 🤔 Wychodzi na to że ciężko mi nadal wyczuć gdzie leży granica pomiędzy odwagą a głupotą, wydawało mi się że ciacham odważnie. 🙈

21 minut temu, Wladimir napisał:

Karmić czy nie karmić, ja się nie wypowiadam. Bo ostatnio przesadziłem.

Z czym? Mnie zawsze dobrze doradzałeś. 👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W innym niepublikowanym projekcie, nie tu.

Warto wycinać wiatraki z góry, bo zasłaniają światło. Ja zostawiam najwyższe piętro i te poniżej baldachimu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłam im wczoraj tego fryzjera. Mogłam to z pewnością zrobić lepiej no ale niestety czas miałam ograniczony i nie pozwolił mi na dalsze zabawy. 

Wyszło tak... jakby nie było pudło liści (pięknych, zdrowych) wyleciało. Tych na dole poniżej kwiatostanów nawet nie ruszyłam ponieważ nie przeszkadzają nam, nad wilgotnością czuwa mój przyjaciel osuszacz. 👍🏻 

3.thumb.jpg.15b71416be41b74e2fee60ad6d3ab38e.jpg

2.thumb.jpg.e2cb879196d27f22147dd44576c6af46.jpg

66.thumb.jpg.461c9bec214aaac00a3ae7e32209e8d2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 tygodnie odkąd lampa jest 12/12, 4 tyg i 2 dni od pokazania się pierwszych włosków. 

Słabiutko to niestety idzie tym razem... ale przynajmniej trichomy sprawiają wrażenie jakby zaraz miały zacząć kapać z niektórych krzaków. Wczoraj dałam im juz 2ml pk/l, zgapiając z @WymiataczMega  dostały też 5ml biobloom/l, może wreszcie ruszą... 

Aha... no i straciły wczoraj jeszcze trochę listków. Oby mi to wybaczyły. 😐

22.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi