doominik 933 Napisano 1 Stycznia 2020 Rok zakończyłem żniwami. kilka topów zniszczyła mi pleśń i muszę zainwestować w lepszą wentylacje na następny wysiew. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 1 Stycznia 2020 no to jak zakończyłeś kosą to nie ma co się opierdalać i startuj juz w nowym roku ? łatwo bd dni liczyć jak dziś wystartujesz ? gj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Stycznia 2020 @doominik trymowałeś topy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 1 Stycznia 2020 przecie widac że nie ja tam przed suszeniem trymuje z grubsza pozniej dokladniej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Stycznia 2020 3 hours ago, Tester said: @doominik trymowałeś topy ? Nie milem za dużo czasu. Samo wycięcie z grubsza co lepsze i usunięcie dużych liści zajęło mi prawie 2 godziny. w poniedziałek mam wolne to zacznę je ogarniać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Stycznia 2020 20 hours ago, Pan said: no to jak zakończyłeś kosą to nie ma co się opierdalać i startuj juz w nowym roku ? łatwo bd dni liczyć jak dziś wystartujesz ? gj Nowe pestki już kiełkują ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Stycznia 2020 i zajebiscie :DD a co kiełkujesz ? i jak te V próbowałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Stycznia 2020 46 minutes ago, Pan said: i zajebiscie :DD a co kiełkujesz ? i jak te V próbowałeś ? Mam northern light, jack i cheese-wszystkie od royal queen seeds. Kielkuje wiecej niz potrzebuje i wybiore najladbiejsze po tygodniu. Verrigo jest ok-srednia moc, raczej energetyzujacy, bez problemow. Zobaczymy jak troche polezy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Stycznia 2020 w 2019 miałem royal cheesa od rqs spoko palenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Stycznia 2020 Wczoraj pół nocy odgarnialiśmy pół, wyżyliśmy i wszystko teraz sobie dojrzewa. Plon przerósł moje oczekiwania: vertigo, pomimo tego, że najlepsze topy poleciały do kosza ze względy na pleśń, to ostatecznie wyszło 554g, quick ones dały 450g i mały cheese, który uszkodzony i zapomniany rósł na skraju boxa dał 62g. obie fotorelacje można zakończyć 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Stycznia 2020 @doominik to ładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesolybudda 60 Napisano 16 Stycznia 2021 @doominik a co to za suszarka? Czy ona jest wkomponowana w box? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia 2021 @wesolybudda to suszarka do ziół, ona jest podwieszana a w boxie się fajnie suszy też mam taką i nie nie była w komplecie z boxem. @doominik ładny plon, a jeszcze fajniej by było jakbyś napisał z ilu krzaków ile g 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Stycznia 2021 @doominik kiedy ja się doczekam uprawy na 5*? No do 3 razy sztuka, dobrze że są na forum tacy z których można brać przykład. @Seba A Ty co nic nie działasz czy ja w tyle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia 2021 @WielebnyMerry może na wiosnę znowu coś posadzę ale to jeszcze nic pewnego. Zależy od żony 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesolybudda 60 Napisano 16 Stycznia 2021 @Seba a jak suszysz na niej w boxie to ja oslaniasz czymś przed światłem? Czy to jest w opcji kiedy jest już ciemno i wszystko sciete? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia 2021 @wesolybudda ja bez światła naturalnie suszyłem. Akurat wyszło tak że wszystkie rośliny w tym samym czasie skończyły żywot więc box był wolny. Ale jak nie przeszkadza Ci zapach to taka suszarkę możesz wszędzie gdzie jest przewiew powiesić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Stycznia 2021 (edytowane) On 1/16/2021 at 10:43 AM, wesolybudda said: @doominik a co to za suszarka? Czy ona jest wkomponowana w box? To jest suszarka do grzybów i ziół. Wieszak ja w boxie po prostu. Coś takiego: @Seba to było rok temu, ale pamietam, że vertigo było 4, qo 8 i jeden mały cheese Edytowane 17 Stycznia 2021 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach