Boczelli 3,108 Napisano 29 Sierpnia Witam, Jakiś czas temu dostałem troche nasion na testy, dorzucam coś od siebie i startujemy. Jako że nowe hobby mocno wciąga pojawił się tez nowy setup. - rośliny - 3 x Do-Si-Dos 3 x Tropicana Cookies 1 x Grandaddy Black 1 x Masscrack x Overkill - box - 120x120 Homebox Ambient - oświetlenie - Lumatek Zeus 600W Pro - medium - 8 x 14l - ziemia z poprzedniego grow, Light mix, All mix i Grow mix - nawozy - BioTabs caly zestaw, sól epsom, silica - trening --topping x 2 , moze scrog, moze LST zobacze w trakcie 5 4 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowerkaPro 6 Napisano 29 Sierpnia Będzie obserwowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 29 Sierpnia Powodzenia 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 29 Sierpnia No i to mi się podoba 😁 powodzenia. A lampa fajna 🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,137 Napisano 29 Sierpnia No Panie dobry setup👍 bedzie gdzie zagladac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 6 Września Zostały mi 2 sadzonki Masscrack x Overkill, które miały być w razie czego na wymianę. Szkoda mi było je wyrzucić, więc dostaly resztkę ziemi która mi została i poleciały w 9l. Po za tym jeden Dosidos coś marudził na niedobory wapnia, ale już sytuacja opanowana. Jutro albo po jutrze pierwszy topping 7 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,137 Napisano 6 Września Jak planujesz je ciac i dalej prowadzic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 6 Września (edytowane) @moonka mysle ze 2 x topping zrobie na tych wiekszych sztukach i docelowo 12-16 szczytow na roślinę, te mniejsze 4-8 szczytow. Myslalem zeby moze siatke rozlozyc, ale box stoi w rogu i mam dostep tylko z jednej strony więc lipa. Z drugiej strony fajnie by było do świąt zdążyć więc niedługo przydało by się przelaczyc Edytowane 6 Września przez Boczelli 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 7 Września @Boczelli czym przymocowałeś termometr do rurki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 7 Września @Lady Green przewierciłem go z tyłu i trytytka zlapalem 😅 mozna nawet regulowac gora-dol 😎 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joahim99 7 Napisano 10 Września Będzie co oglądać, powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 10 Września Ładny korzeń w sadzonkach 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 10 Września @Mr.Green ladny korzen to podstawa 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 10 Września @Boczelli Moja żona mówi że duży 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 10 Września @WymiataczMega duzy i ladny! 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 10 Września @Boczelli i jeszcze pewnie pachnie? 🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 10 Września @Mr.Green musi pachnieć! Inaczej nic z tego nie bedzie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 11 Września 11 godzin temu, WymiataczMega napisał: @Boczelli Moja żona mówi że duży 😉 Aż przewinęłam do tyłu żeby zobaczyć. 😅😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 12 Września Tak to wygląda kilka dni po pierwszym cięciu. Chcę zakończyć projekt przed Świętami, więc weg będzie krótszy niż zakładałem czyli za kilka dni drugie cięcie i max za 2 tygodnie flip. 4 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 16 Września Dzisiaj kolejne cięcie 6 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach