fredo 808 6 Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Wysokość lamp 40 cm a lampy 250w ndl i dopalacze też dostaje Edytowane 25 Sierpnia przez fredo 808 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 25 Sierpnia Może ta fotka wam więcej powie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 25 Sierpnia @fredo 808 Jeszcze bym nie ścinał. Nawet pistyle nie brązowieją. Daj jej P i K bo kwitnie to potrzebuje. Przetrzymaj ją to jeszcze spuchnie💪😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 27 Sierpnia Co sądzicie o tym krzaczku ma ponad 11 tyg od kielkowania i 55 cm a że na samym początku mojej przygody z sadzonka zaniedbałem szczegóły i teraz nawet niewiem co posadziłem i dlatego prośba o waszą opinię 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 27 Sierpnia Jak jej świecisz? W sensie ile godzin? Dorodny okaz💚👍 @fredo 808 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 27 Sierpnia (edytowane) 18/6 lampy 250w ndl niestety mam cały czas niewiadomom z tym ile jej jeszcze czasu trzeba bo mi miejsce zajmuję@fredo 808 Edytowane 27 Sierpnia przez fredo 808 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 27 Sierpnia @fredo 808 jak długo planujesz jeszcze weg prowadzić? Może inaczej 😉 kiedy chcesz przerzucić roślinę na kwitnienie? Żeby zaczęła kwitnąć musisz zmienić czas na 12/12 dzień/noc. Czaisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 28 Sierpnia 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 28 Sierpnia @fredo 808 zajrzyj sobie na mój pierwszy temat (mam całe dwa 🤪). Miałem taką miernotę, że odradzano mi prowadzenie dalej. Uparłem się i w ramach eksperymentu dokończyłem... Skubana pół roku siedziała w boxie. Suszu było prawie 18g. Niedużo, ale za to jak klepało. Fajny materiał mi wyszedł, a że swoje to... podwójna radość. To jak z pierwszym dzieckiem. Zawsze coś spieprzysz. 😆 Dopiero przy drugim/następnym zaczynasz dostrzegać co było źle... chyba, że nie, to już lepiej nie psuć dalej, jak nie uczysz się na błędach. 😉 Pozdrawiam i powodzenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 247 Napisano 28 Sierpnia Dużo czytaj oglądaj filmy na YT a sporo się dowiesz i mniej podstawowych pytań będziesz zadawał. Tu na forum co chwilę jest ktoś nowy ale to kompendium wiedzy, wystarczy poczytać starsze tematy pooglądać zdjęcia i zawsze coś ciekawego się dowiesz. A jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi to pytaj zawsze znajdzie się ktoś chętny aby rozjaśnić o co biega w uprawie 🙂 jak to mówią Będziesz pan zadowolony 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 18 Września Watermelon auto przerósł moje oczekiwania bo ma już 135cm a miało mieć między 90 -110 i jak na fotce widać to dochodzi już na max w box do lampy box ma 180 i co teraz ? 5 tydzień 👆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 19 Września @fredo 808 Watermelon auto przerósł moje oczekiwania bo ma już 135cm a miało mieć między 90 -110 i jak na fotce widać to dochodzi już na max w box do lampy box ma 180 i co teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,037 Napisano 19 Września @fredo 808 Supercropping bym zrobił 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 19 Września 34 minuty temu, WBB napisał: @fredo 808 Supercropping bym zrobił Watermelon auto przerósł moje oczekiwania bo ma już 135cm a miało mieć między 90 -110 i jak na fotce widać to dochodzi już na max w box do lampy box ma 180 i co teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 20 Października Witajcie, co sądzicie o tym krzaku bo mam jeszcze za małe doświadczenie przy zbiorze plonów? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano 20 Października @fredo 808 siema. Jeszcze dużo jasnych włosków więc to nie pora na zbiory. Czy roślina kwalifikuje się do zbioru sprawdzam przez kolor trichomów. Warto wyposażyć się w jakąś lupę bądź mikroskop. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 20 Października Tu jest w zbliżone mi to wygląda na dobry moment do ścinki ale jak wcześniej pisałem jestem nowiciuszem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano 20 Października @fredo 808 za slabe powiększenie. Musi być co najmniej x30 zeby coś zobaczyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fredo 808 6 Napisano 21 Października Udało mi się zrobić taką fotkę i wygląda mi to na przezroczysto- mleczne a wy co sądzicie? A tu tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,967 Napisano 21 Października @fredo 808 nie wkrada Ci się tam nigdzie pleśń? Czy to zdjęcie takie nieostre? 23 godziny temu, fredo 808 napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach