Monako 777 Napisano 4 Sierpnia Witam wszystkich stwierdziłem że zrobię fotorelacje z mojej uprawy 2xPestki White Widow - DUTCH PASSION GrowBox 80/80/160 Wentylator 220/280m3 Filt Węglowy 350m3 Wiatrak z klipsem Nawozy Mineralne od firmy Plagron Rosliny mają 28 dzień od jutra będą w nowym trybie 12/12 są one po dwóch Toppingach oraz LST robię by były niskie są już przełożone do box docelowego 80/80 Trzodę odwaliłem przy przeprowadzce do innego namiotu i się jedna wywaliła i delikatnie boczną łodyga ucierpiała oraz roślina się trochę wygięła mam nadzieję że się zregeneruje 😂😂 jak nie to będzie jedna Mam pytanie do was jak przełączacie to Robicie fryzjera ? I czy dajecie np Power Boosta ? @WymiataczMega @Udyr @Mr.Green Mam pytanie do was jak przełączacie to Robicie fryzjera ? I czy dajecie np Power Boosta ? 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 4 Sierpnia @Monako nie robiłem na mineralnych. przed przełączeniem parę dni robię fryzjera o ile jest potrzebny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 4 Sierpnia (edytowane) @WymiataczMega ale to ma jakąś rozniecę czy to bio czy mineralne oprócz rozkładania się w czasie ? Edytowane 4 Sierpnia przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 5 Sierpnia @Monako chodziło mi o to że nie używałem power boost a. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 5 Sierpnia Power Boosta to chyba Plagron nie ma 😉 Ale mają Power Roots i Power Buds.... Tego Budsa dawał bym jak na etykiecie pisze.... jak zacznie kwitnąć. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 5 Sierpnia (edytowane) @WBB chodziło mi o Power Buds i tego Budsa dajemy niby po indukcji i też dopytanie co wy robicie w momencie przełączenia światła Edytowane 5 Sierpnia przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 5 Sierpnia 13 minut temu, Monako napisał: i też dopytanie co wy robicie w momencie przełączenia światła Nic. Podlewamy i nie kombinujemy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 5 Sierpnia @WBB niby dobre rozwiązanie ale traci się na czasie plus na płonie jak żadnego stymulatora nie daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 5 Sierpnia Na indukcji coś na kwiaty można do diety dorzucić 😉. Oby nie manipulować mechanicznie przy roślinach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 5 Sierpnia (edytowane) @Monako no podlewać różnymi specyfikami to jak najbardziej... edit: no właśnie Wymiatacz napisał o co mi chodzi Edytowane 5 Sierpnia przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 6 Sierpnia Dzień 30/2/0 Dziaij założyłem siatkę by uformować je ostatecznie aż się zatrzymają i będę ściągał siatkę bo chce w trakcie dołożyć do tych dwóch chyba że mi się jeszcze coś zmieni 😂😂 oprysk robię raz na tydz z CannaCure ale chce tak do kwiatostanów i później raczej odpuszczę Ta która mi upadła donica i roślina trochę się skrzywiła to nic jej nie jest Jak trochę podeschnie to dam jej pierwszy raz dawkę NPK CallMag oraz mikro PK 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 8 Sierpnia Dzień 32/4/0 Roaliny dostały delikatnie Papu 3ml/l Terra Grow 1ml/l CallMag 2ml/l Canna Azym dawka wody ok 0,8 l Siatkę ściągnąłem jednak ile druty Bo mam możliwość obejrzenia czy też nawet podlewania 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 11 Sierpnia Dzień 35/7/0 Dzisiqj zmierzyłem wypływ wody ukazały się takie cyfry że się tego nie spodziewałem PH ziemi 5.8 będę podbijał do chociaż 6.4 a EC 3.8 więc bardzo wysokie teraz tylko sama woda będzie szła 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 19 Sierpnia Siemanko załoga mała Aktualizacja White niestety poszedł do kosza 😔😔 ale mam w zamian inne Dziewczynki o nazwie Meringue też z tej samej firmy Dzień 15 Veg Jak narazie zrobiłem jeden Topping z trzy dni temu teraz czekam na drugi i delikatne LST by nie były wysoki i będę przełączał Jak narazie idą Enzymy i Ukorzeniacz następne podlanie z CallMagiem będzie 😊😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 19 Sierpnia Do kosza? Już spore były. Co się porobiło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 19 Sierpnia @WymiataczMega no niestety życie szkoda że tak wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 25 Sierpnia Dzień 20 Zrobiłem drugi Topping i dwa pytania do was kiedy można przełączyć i czy jak przełączacie to dalej można robić LST ? @WymiataczMega @Mr.Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 25 Sierpnia @Monako rób LST. Rozłóż jak chcesz na przesuszonych, parę dni i możesz przełączyć. Najlepiej treningi na wegu robić. Odpuścić na indukcji. Ewentualnie delikatne poprawki na flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,256 Napisano 25 Sierpnia (edytowane) @Monako porozginaj teraz delikatnie na boki pierwsze rozgalezienia a za kilka dni zrob to samo ze szczytami. Wszystko oczywiscie musisz przymocowac drucikami do doniczki. Jesli nie beda juz ciete to ja bym przelaczyl za jakies 2 tygodnie tak aby mialy czas na podrosniecie. Po przelaczeniu nie ruszaj juz lst Edytowane 25 Sierpnia przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 777 Napisano 29 Sierpnia Dzień 25 Od jutra wskakują na 12/12 i pytanie czy dobrym jest pomysłem wygiąć szczyty ? Dzisiaj przed przełączeniem ?@moonka nie mogę tyle czekać mam 11 l donice są dwa Topping zrobione a LST chciałem trzymać żeby nie urosły wysokie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach