1312 13 Napisano 20 Listopada 2021 No tak. A celując w lepszy to który zestaw z tych dwuch wy minionych będzie lepszy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 @1312 wszystko zalezy od powierzchni jaką chcesz oswietlić i od budżetu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1312 13 Napisano 20 Listopada 2021 @ArteK 150*150 i dobijamy do 1300 euro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 @1312 za 750 ojro masz migro Aray 8 480-530w Albo Aray 12 720-800W Za 900 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1312 13 Napisano 20 Listopada 2021 @ArteK migro lepszy od lumatek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 @1312 sla pewności poszukaj w necie oba i porownaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator 1 Napisano 29 Czerwca 2022 Co myślicie, czy taka lampa nada się do boxa? https://allegro.pl/oferta/lampa-przemyslowa-led-ufo-high-bay-100w-95000lm-11124238157 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Czerwca 2022 @Obserwator nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator 1 Napisano 30 Czerwca 2022 @Tester a co myślisz o takiej? https://allegro.pl/oferta/lampa-do-wzrostu-roslin-grow-light-100w-12167203158 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Lipca 2022 @Obserwator słaba lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Obserwator Kup sobie ledam 60w już lepiej albo mars hydro ts/600/1000. 600 też ci stanowczo wystarczy a jest tańsza. Lepiej dołożyć trochę niż kupować badziewie sam zbierałem dosyć długo hajs, ale wkoncu uzbierałem i jak skończę out to kompletuje sprzęt, i biorę Marsa bo jest zajebisty, pozdro ryju. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 4 Kwietnia 2023 Siema panowie bo mam takie problem z Panelem led ze mam regulator mocy i jak np wyłącze lampe to brzęczy czy to normalne ? bo ona ma przycisk 1/0 na 1 działa na pełnej mocy a jak przełączę na 0 to wtedy mogę regulować moc lampy i jak regulatorem ja wył to zaczyna brzęczeć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Kwietnia 2023 @Czujny87 stara instalacja w domu albo przedłużacz przepuszcza mały prąd, na który kondensatory w lampach ledowych są wrażliwe. Spróbuj kupić listwę bez światła przy włączniku (bez żadnego światła) albo bez bolca metalowego żeby były wejścia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 5 Kwietnia 2023 @Bob drzewny podłączona była w dwóch innych lokalizacjach i na dwóch innych listwach a brzęczy jak jest wyłączona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 5 Kwietnia 2023 @Czujny87 kojarzę że ludzie mieli z tym problem i podłączenie lampy do gniazdka bez bolca pomagało. U niektórych też występowało lekkie świecenie diod po wyłączeniu i wtedy też zwracano uwagę na światło, które często jest w listwach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 5 Kwietnia 2023 @Bob drzewny ale to wina w takim razie producenta lampy bo tem bolec który wspominasz to uziemienie i on jest podstawa gniazdka i nie może być tak ze ma być gniazdko bez bolca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Kwietnia 2023 @Czujny87 pewnie masz mars hydro, a to są amerykańskie lampy, do której dorzucana jest tylko przedłużka na europejskie gniazdka. Ja też mam problem z brzęczeniem (to kondensator ładujący się bardzo niskim napięciem). Ogólnie LEDY są w cholerę czułe na jakikolwiek prąd, jak ktoś ma starą instalacje elektryczną albo przedłużacz z lampką, to często taki przedłużacz przepuszcza prąd, mały, ale przepuszcza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luis 0 Napisano 21 Lipca 2023 A ile da się wychodować na takim sprzęcie z jednej dziewczyny ? To chyba najważniejsze i pierwsze pytanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Sierpnia 2023 @Luis zależy na jakiej.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Siema znalazłem takie lampy ledowe będą takie?? Ta za 84 zł https://www.ceneo.pl/140583645;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&shop=147429095&gad=1&gclid=Cj0KCQjwoeemBhCfARIsADR2QCuRUAFlF7Eu8U-BQYqGyf4wFbrogt-jUaky5QfyemFkA2asghGZ9zUaAmbKEALw_wcB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach